O Στιβ Μάρτιν ανακοίνωσε ότι (μάλλον) αποσύρεται - νεα || cinemagazine.gr
10:23
18/8

O Στιβ Μάρτιν ανακοίνωσε ότι (μάλλον) αποσύρεται

Όχι άμεσα, μόλις κάνει τον κύκλο της η σειρά «Only Murders in the Building», αν και στο τέλος τα μάζεψε λίγο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Τα 77 έκλεισε πριν τέσσερις ημέρες ο Στιβ Μάρτιν. Κάποιοι θα ορκιζόντουσαν ότι τα έχει κλείσει εδω και χρόνια, το λευκό μαλλί πάντα οδηγούσε σε παρεξηγήσεις σχετικές με την ηλικιά του. Aυτοί οι κάποιοι σίγουρα δεν έχουν παρακολουθήσει το «Only Murders in the Building» στο Disney+ όπου, μεταξύ άλλων, δίνει τέτοιο ρεσιτάλ σωματικής κωμωδίας στο τελευταίο επεισόδιο που θα έλεγες ότι δεν πέρασε μια μέρα από το «Jerk» (1979) - μία από τις αγαπημένες ταινίες του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, παρεμπιπτόντως. Όλα, όμως, έχουν ένα τέλος κι έτσι ο Στιβ Μάρτιν δήλωσε σε συνέντευξή του ότι σχεδιάζει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, μόλις η σειρά κάνει τον κύκλο της. 

«Όταν αυτή η τηλεοπτική σειρά κάνει τον κύκλο της, τελείωσα, δεν θα αναζητήσω άλλες. Δεν θα κάνω άλλες ταινίες. Δεν θα κάνω άλλα cameos. Παραδόξως, αυτό ήταν», αποκάλυψε ο Μάρτιν στον Hollywood Reporter. Βέβαια, η σειρά, από τα πιο χαριτωμένα easy viewing πράγματα που μπορείς να βρεις εκεί έξω, είναι πιο δημοφιλής από ποτέ, οπότε δεν βλέπουμε να ολοκληρώνεται σύντομα. Η πρωταγωνιστική τριπλέτα Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ έχει εξαιρετική χημεία, κάποια έντυπα τους έχριζαν φαβορί για την παρουσιάση της περασμένης απονομής των Όσκαρ, τελικά ο κλήρος έπεσε αλλού, μα ας ελπίσουμε φέτος η Ακαδημία να λυπηθεί λίγο κι εμάς που ξενυχτάμε και να κάνει την σωστή επιλογή.

Οι φαν του κωμικού μην απογοητεύεστε, καθώς ακολούθησε ανατροπή στις δηλώσεις του. « Η σύζυγός μου με μαλώνει επειδή λέω συνέχεια ότι θα αποσυρθώ και στο τέλος πάντα βρίσκω κάτι να μου κινήσει λίγο το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση θα δουλεύω λιγότερο. Μάλλον.» Όπως έχει πει και ο πράκτορας 007 εκτός σειράς «ποτέ μην λες ποτέ».