ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ στο ΑΣΤΥ από σήμερα ως τις 21 Ιουνίου - νεα || cinemagazine.gr
12:56
12/4

ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ στο ΑΣΤΥ από σήμερα ως τις 21 Ιουνίου

Ένας κινηματογραφικός θεσμός του αθηναϊκού κέντρου επιστρέφει για να κοινωνήσει το σινεμα με διπλές προβολές κάθε μέρα στην τιμή των 5 ευρώ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της χειμερινής σεζόν το Ταινιόραμα έρχεται στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ με ημερήσιες προβολές, για να χορηγήσει μια γερή δόση καλού, σύγχρονου arthouse σινεμά αλλά και κλασσικών στιγμών του κινηματογραφικού κανόνα στο αθηναϊκό σινεφίλ κοινό, συμβάλλοντας με το διόλου ευκαταφρόνητο λιθαράκι του στον αγώνα για την επιβίωση του πολιτισμού στο δοκιμαζόμενο κέντρο της Αθήνας. 

Ο «Ρόκο και τ' Αδέρφια του», η «Βιριδιάνα», ο «Φάλσταφ», η «Νύχτα του Σαν Λορέντζο», το «Dogville», το «Οldboy», το «Paterson» και το «Drive my Car» ή αλλιώς ο Βισκόντι, ο Μπουνιουέλ, ο Όρσον Γουέλς, οι αδερφοί Ταβιάνι, ο Λαρς Φον Τρίερ, ο Παρκ Τσαν-Γουκ, ο Τζιμ Τζάρμους και ο Ριουσούκε Χαμαγκούτσι θα περάσουν μια βόλτα από το αγαπημένο υπόγειο της πλατείας Κοραή και σας περιμένουν για να τα πείτε.

Το Ταινιόραμα κάνει πρεμιέρα σήμερα με την τραγωδία του Παρκ Τσαν-Γουκ που κλείνει 20 χρόνια και μια μεγάλη δόξα των '90s, τον «Ψεύτη Ήλιο» του Μιχάλκοφ και θα διαρκέσει ως 21 Ιουνίου. Κάθε μέρα έχει διπλή προβολή με ενιαίο εισιτήριο 5 ευρώ. Δείτε το πρόγραμμα: