Οι αναγνώστες μας θα θυμούνται την σειρά της Paramount+ αρχικά ως «The Department». Νεότερα εντός.
Τον περασμένο Φεβρουάριο υπήρξε μια είδηση για συζητήσεις του Μαικλ Φασμπέντερ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ για συμμετοχή του πρώτου σε τηλεοπτική σειρά την οποία επιμελείται ο δεύτερος. (Η τότε είδηση εδώ.)
Τα νεότερα που υπάρχουν τώρα για την σειρά-ριμέικ της γαλλικής τηλεόρασης, είναι ότι ο Φασμπέντερ υπέγραψε, ότι η σειρά ανοίγει στο Paramount+ μέσα στην χρονιά, πως έχει 10 επεισόδια και ότι τα πρώτα δύο τα σκηνοθετεί ο Τζο Ράιτ. Ναι, είναι λίγο λυπηρό ότι ο Ράιτ, αυτός ο κατ' εξοχήν κινηματογραφικός με τις μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό, να «ξεπέφτει» σε τηλε-σκηνοθεσία, αλλά αυτό είναι το τίμημα της μετά «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα» εποχής του. «Η Γυναίκα στο Παράθυρο» και ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του δεν φτούρησαν, 7 χρόνια είναι πολύ καιρός χωρίς «επιτυχία», οπότε reboot από την τηλεόραση. Τέλος πάντων, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι.
Την σειρά γράφουν οι Τζεζ και Τζον-Χένρι Μπάτεργουορθ, την αιγίδα έχει (μεταξύ πολλών άλλων) ο Κλούνεϊ με τον Χέσλοφ, ενώ η Paramount παραληρεί («ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς των καιρών μας») για την μεταγραφή αεροδρομίου της στο πρόσωπο του Φασμπέντερ, ο οποίος πάντως, να είμαστε καταστροφείς του πάρτι, θα χρειαστεί πολλά παραπάνω τελικά από έναν «Killer» για να ξαναβρεί πολύμορφη καριέρα, αν δει κανείς την διαδρομή από τον «Steve Jobs» και μετά, ήδη 9 χρόνια, είναι μισογεμάτη ρόλους σε μέτριες παραγωγές, ναι μεν παραγωγικού βεληνεκούς αλλά όχι πολλά παραπάνω.