«Δεν είναι σήμα, είναι προειδοποίηση»: Νέες εικόνες και teaser για το «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον - νεα || cinemagazine.gr
8:44
15/10

«Δεν είναι σήμα, είναι προειδοποίηση»: Νέες εικόνες και teaser για το «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

To φετινό DC FanDome θα διεξαχθεί online το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και οι συντελεστές του «The Batman» αποφάσισαν να μας ανοίξουν την όρεξη.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Warner αναμένεται να δώσει «υπερηρωική» λάμψη στο DC FanDome το οποίο θα πραγματοποιηθεί online το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 13:00 (ώρα Ελλάδος 20:00), υποσχόμενη εκπλήξεις που αφορούν στα μεγάλα μπλοκμπάστερ της. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο πολυσυζητημένος «The Batman» του Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ένα χρόνο (για την ακρίβεια 14 μήνες) μετά το πρώτο τρέιλερ, το ταλαιπωρημένο «The Batman» που ολοκλήρωσε γυρίσματα τον περασμένο Μάρτιο μετά από covid-καθυστερήσεις θα αποκαλύψει νέες εικόνες, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού πριν την έξοδο της ταινίας στις 4 Μαρτίου 2022.

Για την ώρα, ο λογαριασμός της ταινίας στο twitter δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο ως ορεκτικό.

Στην νέα ταινία θα συμπρωταγωνιστούν μαζί με τον Πάτινσον οι Κόλιν Φάρελ (Πιγκουίνος), Πολ Ντέινο (Γρίφος), Ζόι Κράβιτς (Catwoman), Άντι Σέρκις (Άλφρεντ), Τζέφρι Ράιτ (Επιθεωρητής Γκόρντον), Τζον Τορτούρο (Καρμάιν Φαλκόνε), Πίτερ Σάρσγκαρντ (στο ρόλο του Τζιλ Κόλσον).

Ο Ριβς είχε σχολιάσει πως η εκδοχή του Ντέινο στον ρόλο του «Γρίφου» θα εντυπωσιάσει και ομολόγησε πως οι σινεφίλ επιρροές της ταινίας είναι ο «Ταξιτζής» του Μάρτιν Σκορσέζε (όπως είχε συμβεί και με τον «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς) και η «Chinatown» του Ρόμαν Πολάνσκι.  Το «The Batman» θα εξερευνά τα πρώτα χρόνια δράσης του ομώνυμου ήρωα με μία νουάρ διάθεση σύμφωνα με τους συντελεστές, με πιθανή κόμικ σύνδεση το εμβληματικό «Year One» των Φρανκ Μίλερ και Ντέιβιντ Ματσουκέλι που εκδόθηκε το 1987.

Παράλληλα η Warner, που πιστεύει πολύ στην ταινία, ενισχύει το «The Batman» με δυο spin-off σειρές για λογαριασμό του HBO Max, μία αφιερωμένη στον Πιγκουίνο του Κόλιν Φάρελ και μία ακόμη για το αστυνομικό τμήμα της Γκόθαμ.