Τρέιλερ: Ο Παρκ Τσαν-Γουκ συνεργάζεται με Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. για την μεταφορά του «Συνοδοιπόρου» - νεα || cinemagazine.gr
9:29
18/4

Τρέιλερ: Ο Παρκ Τσαν-Γουκ συνεργάζεται με Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. για την μεταφορά του «Συνοδοιπόρου»

Το βιβλίο του Ενκουγιέν Βιέτ Θαν, που κέρδισε το βραβείο Πούλιντζερ το 2016, μεταφέρεται στην τηλεόραση σε μία φιλόδοξη συνεργασία του HBO με την Α24.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Μάλλον του άρεσε του Νοτιοκορεάτη δημιουργού των «Oldboy», «Η Υπηρέτρια», «Απόφαση Φυγής» η τηλεοπτική ενασχόληση και πέντε χρόνια μετά την «Μικρή Τυμπανίστρια» με την Φλόρενς Πιου επιστρέφει, δια μέσω της ενεργότατης και οσκαρικής Α24 με την μεταφορά του «Συνοδοιπόρου» υπό μορφή μίνι σειράς.

Αρχικά την είδηση ανακοίνωσε πασίχαρος ο ίδιος ο συγγραφέας, λέγοντας μάλιστα ότι το «Oldboy» επηρέασε και την δημιουργία του εν τέλει βραβευμένου με Πούλιντζερ βιβλίου του:

Υβρίδιο ιστορικού μυθιστορήματος και κατασκοπείας, το βιβλίο εστιάζει σε έναν κατάσκοπο του Βορείου Βιετνάμ που εμφυτεύεται στον στρατό του Νοτίου Βιετνάμ. Όταν εξορίζεται στις ΗΠΑ παραμένει στην νοτιοβιετναμεζική κοινότητα και γίνεται σύμβουλος σε αμερικανική ταινία για... τον πόλεμο του Βιετνάμ! Τελικά επιστρέφει στην χώρα του για να πολεμήσει ενάντια στους κομμουνιστές.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ένας αγνώριστος Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ, ο οποίος θα ερμηνεύσει επιπλέον πολλούς συμπληρωματικούς χαρακτήρες - εκπροσώπους του αμερικανικού κατεστημένου, όπως τον πράκτορα της CIA, έναν γερουσιαστή, αλλά και τον κινηματογραφικό σκηνοθέτη μεταξύ άλλων.

Η σειρά «The Sympathizer» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 από το HBO Max (έχει μετονομαστεί πλέον σε Max) και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ.