Τρέιλερ: Η Νάταλι Πόρτμαν θα λύσει το μυστήριο της «Lady in the Lake» - νεα || cinemagazine.gr
13:19
19/6

Τρέιλερ: Η Νάταλι Πόρτμαν θα λύσει το μυστήριο της «Lady in the Lake»

Ακόμα μια σειρά του Apple TV+ με σταρ στη μαρκίζα, να καταγραφεί στα πρακτικά ότι ουδεμία σχέση με Ρέιμοντ Τσάντλερ έχει.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Διαβάζοντας «Lady in the Lake» και ότι πρόκειται για αστυνομικό μυστήριο, δεν μπορούσαμε να μην σκεφτούμε το ιδιαίτερο κινηματογραφικό πείραμα του Ρόμπερτ Μοντγκόμερι, όπου ο φακός υποκαθιστούσε το POV του ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου. Δεν πρόκειται για μεταφορά Ρέιμοντ Τσάντλερ, όμως, αλλά για διασκευή ενός μπεστ-σέλερ της Λόρα Λίπμαν, από το μακρινό, με τόσα που έχουν μεσολαβήσει 2019.

Το AppleTV+ εξακολουθεί να επενδύει σε σταρ και σε σειρές υψηλού προφίλ, που μόνο λόγω του συγκριτικά χαμηλού ποσοστού συνδρομητών της πλατφόρμας δεν γίνονται σουξέ σε εκτεταμένη κλίμακα – αλλά λίγο την ενδιαφέρει την Apple. Η Νάταλι Πόρτμαν είναι το μεγάλο όνομα εδώ και υποδύεται μια γυναίκα που νιώθει εγκλωβισμένη στον ρόλο της συζύγου και νοικοκυράς και βρίσκει διαφυγή στον τομέα της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Το τρέιλερ το αφηγείται η νεκρή «Κυρά της Λίμνης», όλα τα επεισόδια της σειράς τα σκηνοθετεί η Άλμα Χαρέλ, που είχε υπογράψει το «Honey Boy» με τον Σάια ΛαΜπάουφ. Η σειρά θα προστεθεί στον κατάλογο του Apple TV+ την 19η Ιουλίου.