Η Ντέμι Μουρ αναρτά βίντεο των 68ων γενεθλίων του Μπρους Γουίλις και συγκινεί - νεα || cinemagazine.gr
9:52
20/3

Η Ντέμι Μουρ αναρτά βίντεο των 68ων γενεθλίων του Μπρους Γουίλις και συγκινεί

Νυν και πρώην σύζυγος του ηθοποιού, μιλούν στο Instagram για την δύσκολη μα και συγκινητική μέρα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Πριν 34 χρόνια, παρά έναν μήνα, τον Απρίλιο του 1989, το «Moonlighting» («Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια») ήταν στην 5η και τελευταία σεζόν του. Ο Γουίλις είχε ήδη πάρει τον ανήφορο του κινηματογραφικού stardom, η σειρά είχε ήδη κατακτήσει τη θέση της στην καρδιά μας. Σε μια σκηνή του επεισοδίου, ο Ντέιβιντ (Γουίλις) βλέπει την...Ντέμι Μουρ να μπαίνει στο ασανσέρ, χαμογελά ο ένας στον άλλον, η σκηνή περνά. Ήταν ένα μικρό inside joke, δύο ανθρώπων ήδη κοντά δυο χρόνια παντρεμένων, ένα «αστείο» οικειότητας που το stardom επέτρεπε.

Τώρα υπό προϋποθέσεις αν το δει κανείς, πότε πέρασαν τα 34 αυτά χρόνια δεν ξέρουμε. Σαν ένα snap των δαχτύλων, ας αφήσουμε το παραπάνω δράμα. Το ενδιάμεσο παραήταν ωραίο για κάτι τέτοιο. Απλά ένα τσίμπημα το αισθάνεσαι, κι αφήνεις ένα μισογελάκι, μάλλον σαν αυτό που ο Ντέιβ έφερε στη ζωή μας, πιο γνωστικό, αναπόφευκτα λίγο μελαγχολικότερο.

Για μας ο Γουίλις είναι της κινηματογραφικής οικογένειας - για την πραγματική οικογένειά του είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Χωρίς λοιπόν περαιτέρω λεπτομέρειες αφήνουμε εδώ το βίντεο που ανάρτησε η Ντέμι Μουρ, με την οποία ο Γουίλις έχει τρεις κόρες, στα χθεσινά γενέθλια του ηθοποιού. Είναι γλυκύτατο.

Ακολούθως αφήνουμε ένα βίντεο που ανάρτησε η Έμα Γουίλις, νυν σύζυγος του Γουίλις, και μητέρα άλλων δύο κοριτσιών μαζί του, ένα βίντεο από καλύτερες μέρες, υπό την έννοια της υγείας του ανθρώπου της.

Και στο ένα και στο άλλο υπάρχει πολλή ανθρωπιά, πολύ φως μέσα στην στεναχώρια που θα περνούν οι άνθρωποι, πολλή από την σκοτεινή (αλλά πραγματική) πλευρά που το stardom δεν αφήνει να δούμε έτσι εκτυφλωτικό που είναι ενίοτε.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ στο άρθρο του Hollywood Reporter, για άλλους εξ ημών οι πολλές λεπτομέρεις σε τέτοια πράγματα είναι αδόκιμη. Αφήνουμε λοιπόν εδώ και την σκηνή του επεισοδίου που αναφέραμε στην αρχή, ευχόμαστε τα ει δυνατόν καλύτερα στον δικό μας Μπρους, απολαμβάνουμε «Avalon» από Roxy Music και ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις.