Ο Άλεκ Μπόλντουιν θα πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν - νεα || cinemagazine.gr
16:04
27/6

Ο Άλεκ Μπόλντουιν θα πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν

Ο Άλεκ Μπόλντουιν ανακοίνωσε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν μέσω του λογαριασμού του στο instagram και τα πληκτρολόγια πήραν ήδη φωτιά. Οι σοσιομιντιακοί σταυροφόροι ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους, αλλά (ευτυχώς) το σινεμά πάντα κερδίζει στο τέλος. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Καλά τα νέα για τους υποσιτισμένους φαν του Γούντι Άλεν το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη του συλλογή ευθυμογραφημάτων εδώ και δεκαπέντε χρόνια με τίτλο «Zero Gravity» μόλις κυκλοφόρησε, ενώ οι φήμες θέλουν τη νέα του ταινία να ξεκινά (επιτέλους) τα γυρίσματά της στο Παρίσι το προσεχές φθινόπωρο. Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για την ταινία μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για δράμα και ότι ένα μέρος της θα είναι γαλλόφωνο.

Στο μεταξύ θα πάρουμε μια μικρή δόση Γούντι αύριο την Τρίτη, καθώς ο διοπτροφόρος δημιουργός θα δώσει συνέντευξη στον Άλεκ Μπόλντουιν μέσω του λογαριασμού του δεύτερου στο instagram. Ο Μπόλντουιν έχει συνεργαστεί με το σκηνοθέτη στο «Αlice», στο «To Rome with Love» και στην «Blue Jasmine» και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι όποτε ο Γούντι τον χρειαστεί για κάποια ταινία του θα είναι εκεί. Ο Μπόλντουιν ανακοίνωσε τη διενέργεια της συνέντευξης με βίντεο στο λογαριασμό του, όπου δεν λέει το όνομα του σκηνοθέτη, αλλά δείχνει συνωμοτικά το βιβλίο του τελευταίου, μην τυχόν και ακούσουν οι σοσιομιντιακοί σταυροφόροι ποιόν θα έχει καλεσμένο για συνέντευξη.

Αν και προτιμούμε να διατηρούμε μια δημοσιογραφική ουδετερότητα όταν γράφουμε για σχετικές ειδήσεις, εν προκειμένω θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε ότι ο Νεοϋορκέζος δημιουργός έχει πέσει θύμα του σοσιομιντιακού φαρισαϊσμού τα τελευταία χρόνια, με ένα επαίσχυντο, γκεμπελικό ντοκιμαντέρ του HBO να πασχίζει να  επαληθεύσει τις κατηγορίες περί κακοποίησης, για τις οποίες η δικαιοσύνη (αλλά και η κοινή λογική) έχουν αποφανθεί εδώ και δεκαετίες μεν, αλλά κάποια μέλη της οικογένειας Φάροου με ισχυρή επιρροή και διείσδυση στον Τύπο επιμένουν να συντηρούν και να επαναφέρουν σε κάθε ευκαιρία. Ας ελπίσουμε σιγά σιγά να βελτιωθεί η κατάσταση, επειδή το σινεμά (μας) μόνο χαμένο βγαίνει από την απουσία του Άλεν.