Βανέσα Κέρμπι και Κάθριν Γουότερστον στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The World to Come» - νεα || cinemagazine.gr
14:11
15/1

Βανέσα Κέρμπι και Κάθριν Γουότερστον στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The World to Come»

Το υπνωτιστικό ρομαντικό δράμα της Μόνα Φάστβλοντ, κοιτάζει κατάματα στα μεγάλα βραβεία της χρονιάς με τις πρώτες του εικόνες. 

Από τον Χρήστο Πολίτη

Υπήρξε από τις ταινίες που συζητήθηκαν περισσότερο στο Φεστιβάλ Βενετίας του Αυγούστου και πολλοί την παρομοίασαν με ένα σκληρό στην όψη ερωτικό «αφήγημα» που γειτνιάζει αισθητικά με το «The Sisters Brothers», ενώ μερικοί πιο τολμηροί το σύγκριναν με το «McCabe & Mrs. Miller» του Ρόμπερτ Όλτμαν. Ο λόγος για το «The World to Come», δεύτερη ταινία της Μόνα Φαστβλολντ μετά το «The Sleepwalker».

Τοποθετημένο στην Αμερική του Νότου της δεκαετίας του 1850, το «The World to Come» αφηγείται την ιστορία της Αμπίγκαιλ (στο ρόλο η Κάθριν Γουότερστον), σύζυγο ενός αγρότη που ερωτεύεται μια νέα γειτόνισσα. Εδώ συναντάμε τη Βανέσα Κέρμπι, στο δεύτερο μεγάλο ρόλο για φέτος μετά τα «Θραύσματα μιας Γυναίκας» του Κορνέλ Μουντρούτσο και του Netflix (διαβάστε τη γνώμη μας εδώ).

Η ταινία, στην οποία εμφανίζονται και ο Κέισι Άφλεκ με τον Κρίστοφερ Άμποτ στους ρόλους των συζύγων των δυο ερωτευμένων γυναικών, είναι για πολλούς, εκείνο το ανεξάρτητο, σχεδόν αόρατο διαμάντι που μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος και να πρωταγωνιστήσει σε αρκετές κατηγορίες βραβείων και ενώσεων. Άλλωστε η χρονιά αποδεικνύεται ανοιχτή σε τέτοιες επιλογές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Βανέσα Κέρμπι και Κάθριν Γουότερστον στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The World to Come»
  • Βανέσα Κέρμπι και Κάθριν Γουότερστον στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The World to Come»