Λάμψη και αστερόσκονη στο κόκκινο χαλί!

2010-03-08 01:19:10

Όπως κάθε χρόνο η τελετή των Όσκαρ ξεκίνησε με τη παρέλαση των αστέρων στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Όπως κάθε χρόνο η τελετή των Όσκαρ ξεκίνησε με τη παρέλαση  των αστέρων στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Από τους πρώτους που πάτησαν το βρεγμένο χαλί ήταν ο καινούριος γόης του Χόλλιγουντ Ζακ Έφρον, η εντυπωσιακή υποψήφια για Β' γυναικείο ρόλο Άνα Κέντρικ που προσγειώθηκε φορώντας ροζ τουαλέτα και ο Σαμ Γουόρθινγκτον με την ωραία με τα κόκκινα συνοδό του. Ακουλούθησε η Μονάκριβη Μαράια Κάρει totally blue και με λίγα κιλά παράνω και η Τζένιφερ Λούις με τον σύζυγο. 

Έφτασε από τον πλανήτη Πανδώρα κι ο Τζέιμς Κάμερον με τη γυναίκα του και η πανέμορφη Ζόε Ζαλντάνα από το ίδιο σύμπαν στα μοβ χωρίς το αβαταρικό μπλε μακιγιάζ και με την πιο παράξενη (και εκθαμβωτική) τουαλέτα.

Η γοητευτική υποψήφια για Β' γυναικείο Βέρα Φαρμίγκα σε σπανιόλικο στυλ, βουτηγμένη σε φούξια βολάν έκλεισε κι εκείνη εισιτήριο, μετά η υποψήφια και φαβορί για Α' γυναικείο κι επιβλητική Μονίκ μ' ένα έντονο μπλε φόρεμα και η Αμάντα Σέιφριντ στα λευκά. Εμφανίστηκε η Σιγκούρνει Γουίβερ χωρίς τα Avatar και τα alien κι ύστερα ο Άδωξος Μπάσταρδος Κρίστοφερ Βαλτζ στον οποίο έχουν στοιχηματίσει πολλοί τη νίκη του.

Κατευθείαν απ' τον πόλεμο ήρθε ο Hurt Locker Τζέρεμι Ρένερ με σμόκιν κι ασημί γυαλιστερή γραβάτα, από τα 60's ο elegant Τόμ Φορντ και ο πάντα σέξι Λένι Κράβιτζ με γυαλιά ηλίου.

Μόλις προλάβαμε να δούμε την Πενέλοπε Κρουζ με εντυπωσιακή μπορντό τουαλέτα. Η υποψήφια στην κατηγορία του α' γυναικείου ρόλου Κάρι Μάλιγκαν του "Μια Κάποια Εκπαίδευση" εμφανίστηκε με κοντό ξανθό μαλλί και κομψή μαύρη στράπλες τουαλέτα. 

"Αστραφτερή" η Σάντρα Μπούλοκ, φαβορί για τον Α' γυναικείο ρόλο, με φόρεμα -υπερπαραγωή, δε θυμίζει σε τίποτα τη χθεσινή της εμφάνιση στα Χρυσά Βατόμουρα! Ταραντίνο και Ντάιαν Κρούγκερ εμφανίστηκαν μαζί - η Κρούγκερ με παλ σομόν φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες.

Κατέφθασε μόλις ο Βασιλιάς Τζέικ Γκίλενχαλ και η αδερφή του με την crazy heart Μάγκι με στράπλες "τροπικό" φόρεμα. Ο άντρας που ζηλεύουν όλοι γιατί έχει τη Σκάρλετ Γιόχανσον στο κρεβάτι του, Ράϊαν Ρέινολντς ήρθε μόνος του κι ο Ανίκητος Ματ Ντέιμον με τη συνοδό του.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε sex and the Oscar διάθεση με κότσο και  Calvin Klein μακρύ σατέν λαχανί φουστάνι και μπλε λεπτομέριες παρέα με τον Μάθιου Μπρόντερικ. Χωρίς την Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κανάλις, έφτασε μες την ενέργεια ο αδυνατισμένος Τζορτζ Κλούνει που χαιρέτησε όλους τους φαν του. 

Για κάποιο λόγο όλες οι κυρίες της Μονάκριβης έχουν ντυθεί τα μπλε αφού και η υποψήφια για Α' γυναικείο Γκάμπι Σιντίμπ εμφανίστηκε με φόρεμα ίδιου χρώματος. Η Κάθριν Μπίγκελοου έφτασε με μεταπολεμικά τραύματα και ο Μόργκαν Μαντέλα Φρίμαν με κατάμαυρα γυαλιά.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε με μαύρο μπερέ της επανάστασης και ολοτρόγγυλα γυαλιά ο Σάμιουελ Τζάκσον και ο κάντρι σταρ Τζεφ Μπρίτζες χωρίς την κιθάρα του.

Ήρθαν η Twilight βαμπιρική συμμορία  Κρίστεν Στιούαρτ και ο Τέιλορ Λότνερ στα μαύρα και το ζέυγος Τιμ Μακ ΓκρόουΦέιθ Χιλ. Έφτασαν κι η κομψή μαγείρισα Μέριλ Σριπ στα άσπρα, η Μάιλι Σάιρους στα ασημί κι ο Κιάνου Ριβς που κάποτε προκαλούσε μεγάλους αναστεναγμούς. Πάτησε το χαλί η Κουίν Λατίφα κι αυτή με μοβ απόχρωση όπως και η πολύ όμορφη Ρέιτσεν Μακ Άνταμς με φλοράλ μακρύ φόρεμα.  

H Κάμερον Ντιάζ στα χρυσά σε απογοητευτική εμφάνιση σε σχέση με άλλες χρονιές και η Σαρλίζ Θίρον είναι τόσο ωραία που είναι εκτός συναγωνισμού από θέμα εμφάνισης. Ακολούθησε η σικ ακι ασημί Κέιτ Γουίνσλετ, στις κάμερες εμφανίστηκε η μεγάλη  μορφή που λέγεται Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με γαλάζιο παπιγιόν και τελευταία η Τζένιφερ Λόπεζ με μοβ (και αυτή) τουαλέτα.

Περισσότερες φωτογραφίες στη photo gallery του cinemag...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ