Ο Ντι Κάπριο φέτος θα πάρει όσκαρ (όχι απαραίτητα από την Ακαδημία)!

2016-02-08 11:02:41
Από τον Γιάννη Σμοΐλη

Σύμφωνα με την Washington Post, μια ομάδα σκηνοθετών στην ανατολική Ρωσία, κάνει έναν ιδιότυπο έρανο, μαζεύοντας δωρεές για να κατασκευάσει τη δική της εκδοχή του πολυπόθητου αγαλματιδίου και να τη στείλει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ανεξάρτητα απ’ το τι θα αποφασίσει η Ακαδημία!

Κι όμως, δεν πρόκειται για τρολάρισμα (αν και, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν το πιο ισοπεδωτικό για τον αμερικανό ηθοποιό)! Απλώς οι Ρώσοι, ενοχλημένοι όπως και πάρα πολλοί άλλοι οπαδοί του Λίο, από το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα τιμηθεί με Όσκαρ, ο αγαπημένος τους πρωταγωνιστής (παρά τις τόσες μοναδικές ερμηνείες στην εντυπωσιακή καριέρα του), αποφάσισαν να αφήσουν τις γκρίνιες και να περάσουν στις πράξεις.

Μπορεί οι πιθανότητες να μην κερδίσει ο Λίο, το χρυσό αγαλματίδιο, φέτος, να λογίζονται μηδαμινές, όμως οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι το ρισκάρουν και έχουν ξεκινήσει, ήδη, να διαμορφώνουν το δικό τους «Όσκαρ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Post, θα θυμίζει το αυθεντικό αγαλματάκι, λίγο ως πολύ, αλλά αντί για σπαθί, η φιγούρα θα κρατάει ένα «choron», δηλαδή ένα κύπελλο με τρία πόδια. Αυτή η αντικατάσταση δεν στερείται νοήματος: με αυτό τον τρόπο θα συμβολίζεται η ειρήνη.

Η προσφορά, μετά την ανακοίνωση, ήταν τόσο μεγάλη που ντόπιες γυναίκες φάνηκαν διατεθειμένες να προσφέρουν τα μισά από τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά τους, για να συνεισφέρουν στην κατασκευή του αγαλματιδίου, έτσι ώστε «το ένα κομμάτι να είναι με τον Ντι Κάπριο, και το άλλο να παραμένει στην κατοχή τους».

Όπως φαίνεται τον αγαπούν ιδιαίτερα τον Λίο στη Ρωσία, αλλά αυτή η αγάπη δεν στερείται, εντελώς, μιας κάποιας ιδιοτέλειας. Αν θυμάστε, ο Ντι Κάπριο είχε σχολιάσει ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σε κάποιο μελλοντικό κινηματογραφικό project.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ