Oscars 2017: 83 χρόνια Όσκαρ τραγουδιού σε μία λίστα

2016-02-24 15:24:26
Από τον Πάνο Γκένα

Από τον Φρεντ Αστέρ και τη Μελίνα Μερκούρη, ως τη Μαντόνα την Αντέλ και την...Αντέλ Νταζίμ! Όλοι οι νικητές του Όσκαρ τραγουδιού, συγκεντρωμένοι. Πατήστε play!

Τραγούδια που έχουν σφραγίσει την κινηματογραφική μνήμη και τραγούδια που έχουν εκνευρίσει τους απανταχού σινεφιλ (και μη)!

Η Ακαδημία δεν φημίζεται για το αλάνθαστο μουσικό της γούστο. Στη λίστα των βραβευμένων όμως τραγουδιών με το αντίστοιχο Όσκαρ, θα βρείτε μελωδίες και στίχους που έδεσαν απόλυτα με τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που συνόδευαν.

Θα βρείτε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, σπουδαίους ερμηνευτές και μία ζηλευτή γκάμα από μουσικά είδη που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κομμάτι τόσο της κινηματογραφικής, όσο και της μουσικής ιστορίας.

Άλλωστε, για να μην πολυλογούμε, δεν υπάρχει καταλληλότερη playlist για τα προεόρτια της χρυσοπασπαλισμένης τελετής, από την παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ