Paw Patrol: Η Ταινία - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Paw Patrol: Η Ταινία

Paw Patrol: The Movie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2021
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Η.Π.Α.
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Καλ Μπράνκερ
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπίλι Φρόλικ, Καλ Μπράνκερ, Μπομπ Μπάρλεν
  ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης, Μάρκος Σιώνης, Πωλίνα Ευαγγέλου
  ΜΟΝΤΑΖ: Εντ Φούλερ
  ΜΟΥΣΙΚΗ: Χέιτον Περέιρα
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon
  Paw Patrol: Η Ταινία

Η σειρά-φαινόμενο που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι αποκτά την πρώτη της ταινία στον κινηματογράφο.

Η ομάδα PAW PATROL ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, η ομάδα PAW PATROL παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας! 

Περί Παραγωγής  

Στην πρώτη κινηματογραφική ταινία της αγαπημένης σειράς, η ομάδα του PAW PATROL είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος της Πόλης της Περιπέτειας και σπέρνει τον πανικό, ο Ράιντερ και τα υπόλοιπα ηρωικά κουτάβια προετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση ενώ αποκτούν ένα νέο σύμμαχο, την ευφυή Λίμπερτι. Εξοπλισμένα με συναρπαστικά gadgets και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η ομάδα του PAW PATROL είναι διατεθειμένη να δώσει μάχη για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας! 

Ο Χάμντιγκερ δεν συμπαθεί καθόλου τους σκύλους. Όμως, η ικανότερη ομάδα του κόσμου από σκύλους διασώστες είναι καθ’ οδόν για την Πόλη της Περιπέτειας και σύντομα θα την απαλλάξει από τη διαφθορά και θα σταματήσει τα καταστροφικά σχέδια του μεγαλομανή δημάρχου της.  

«Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε την συγκινητική και αληθινά συναισθηματική ιστορία του Τσέις και τους φόβους που καλείται να ξεπεράσει ώστε να γίνει ο ήρωας που έχει ανάγκη η Πόλη της Περιπέτειας», δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας Καλ Μπράνκερ (‘’Απόδραση από τον Πλανήτη Γη’’, ‘’Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα’’).  

Η σειρά PAW PATROL έκανε το ντεμπούτο της το 2013 στο Nickelodeon. Πολύ σύντομα έγινε μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα παίζεται σε 160 χώρες και έχει αμέτρητους οπαδούς όλων των ηλικιών. Οι χαρακτήρες της ταινίας αποτελούν δημιουργία του Κιθ Τσάπμαν (‘’Μπομπ ο Μάστορας’’). 

Το «PAW PATROL: Η Ταινία» εστιάζει σε έναν δεκάχρονο αγόρι ονόματι Ράιντερ, ο οποίος είναι διασώστης, αρχηγός και δάσκαλος μιας ομάδας κουταβιών. Όλοι μαζί ενώνουν δυνάμεις στην αποστολή τους να σώσουν τη μικρή πόλη στον Κόλπο της Περιπέτειας. Κάθε κουτάβι διαθέτει τις δικές του ξεχωριστές και εντυπωσιακές δεξιότητες και δυνάμεις, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με το επάγγελμα του καθενός. Ζουν σε σπίτια για σκύλους, τα οποία μετατρέπονται σε οχήματα για τις συναρπαστικές τους περιπέτειες όταν έχουν να εκτελέσουν κάποια αποστολή.  

Η πρόκληση να μεταφερθεί ένα διεθνές τηλεοπτικό φαινόμενο στον κινηματογράφο αρχικά αποτέλεσε ρίσκο. Η παραγωγός Τζένιφερ Ντοτζ – η οποία είναι και πρόεδρος της Spin Master Entertainment, της εταιρείας παραγωγής της αυθεντικής σειράς – ισχυρίζεται: «Η ταινία προφανώς και θα ήταν στο σύμπαν του PAW PATROL. Ξέρουμε πολύ καλά τί αγαπάει το κοινό μας και φυσικά θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο για όλους τους οπαδούς της σειράς. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και την αγάπη των παιδιών».  

«Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται», δηλώνει η Ράμσεϊ Νάιτο (‘’Αρχηγός από Κούνια’’), πρόεδρος του τμήματος animation στη Nickelodeon. «Το PAW PATROL είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι ψυχαγωγικό και αρκετά προσφιλές στα παιδιά ενώ την ίδια στιγμή τα διδάσκει να είναι καλοί πολίτες μέσα από την συνεργασία, την αφοσίωση και τη φιλία. Υπάρχει δράση, αλλά είναι σε ασφαλή πλαίσια και ποτέ βίαιη. Τα χαριτωμένα, έξυπνα και ηρωικά κουτάβια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών».  

Η ομάδα της παραγωγής ήθελε να βρει έναν σκηνοθέτη που να έδινε νέα πνοή στη μεταφορά στον κινηματογράφο της επιτυχημένης σειράς. Έτσι, την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Καλ Μπράνκερ. Η Ντοτζ λέει για την επιλογή του Μπράνκερ: «Ήταν κάτι σαν θαύμα. Ο Καλ ήταν η τέλεια επιλογή για να σκηνοθετήσει την ταινία. Έχει μια μικρή κόρη, η οποία είναι οπαδός της σειράς και την παρακολουθεί φανατικά. Ο Καλ είχε δηλαδή μια πρώτη γνωριμία με το σύμπαν του PAW PATROL και θέλησε πραγματικά να γίνει και κινηματογραφική ταινία. Το όραμά του ταίριαζε απόλυτα με το δικό μας».   

«Θέλαμε η ταινία να διαθέτει μια ιστορία που δεν υπάρχει στη σειρά», λέει η Νάιτο. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιπέτεια των κουταβιών και έχει στον πυρήνα της μια βαθιά συναισθηματική ιστορία που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ο Καλ έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, έχει δώσει πράγματι νέα πνοή στους χαρακτήρες, το όραμά του έχει πάει την ποιότητα της σειράς ένα βήμα παραπέρα».  

Η Ντοτζ συμπληρώνει: «Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη περιπέτεια στον κόσμο του PAW PATROL».  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Paw Patrol: Η Ταινία
 • Paw Patrol: Η Ταινία