Βίντεο: Οι καλύτερες guest εμφανίσεις στα «Φιλαράκια» - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
9:39
21/2

Βίντεο: Οι καλύτερες guest εμφανίσεις στα «Φιλαράκια»

Ποιοι ήταν οι καλύτεροι «φίλοι» των «Friends»; Ένα βίντεο διαλέγει μόλις 10, οπότε ευκαιρία να μας γράψετε αυτούς που ξεχωρίσατε εσείς.

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ντάνι Ντε Βίτο σε ρόλο στρίπερ, η Έλεν Χαντ πριν το Όσκαρ, οι Ρόμπιν Γουίλιαμς και Μπίλι Κρίσταλ θαμώνες στο Central Perk, ο Μπρους Γουίλις ως πεθερός του... Ρος και ο Μπραντ Πιτ σε διαξιφισμούς με την Ρέιτσελ. Τα «Φιλαράκια» μέσα στα χρόνια φιλοξένησαν στην τηλεοπτική τους στέγη μερικούς από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ σε ανατρεπτικούς ρόλους, προσφέροντας εκπλήξεις και χαρίζοντας στιγμές «χρυσής» τηλεόρασης.

Η Warner κυκλοφόρησε ένα μοντάζ με τις καλύτερες εμφανίσεις των guests, επιλέγοντας μόλις 10 και αφήνοντας περιέργως έξω τρανταχτά ονόματα όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μπρουκ Σιλντς, ο Σον Πεν, ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, ο Τομ Σέλεκ, η Κάθλιν Τέρνερ και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (η οποία είχε κερδίσε Έμι Καλύτερης Guest σε κωμικη σειρά για τον συγκεκριμένο ρόλο).

Όπως και να 'χει, εσείς δείτε το 8λεπτο βίντεο που προσφέρει απλόχερα γέλιο κι αναμνήσεις στη συνέχεια και διαβάστε τη γνώμη μας για το reunion των «Friends» που προβλήθηκε τον Μάιο.