«Ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»: Ο Γούντι Άλεν μιλάει στο cinemagazine.gr - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
12:47
2/10

«Ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή»: Ο Γούντι Άλεν μιλάει στο cinemagazine.gr

Μία μέρα μετά την πανελλήνια πρώτη προβολή της 50ής του ταινίας στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, που έγινε παρουσία του ιδίου, ο Γούντι Άλεν μίλησε στην κάμερα του cinemagazine.gr και στον Λουκά Κατσίκα.

Συνέντευξη στον Λουκά Κατσίκα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αέρα Χόλιγουντ, το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την Spentzos Film διοργάνωσαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 την επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν «Γυρίσματα της Τύχης», παρουσία του διάσημου δημιουργού, στον θερινό κινηματογράφο «Αίγλη» στον Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου.

Οι τυχεροί θεατές καλωσόρισαν τον σπουδαίο Αμερικανό σκηνοθέτη με ένα θερμό χειροκρότημα διαρκείας και επιφωνήματα θαυμασμού. Άνετος και λαλίστατος δήλωσε ότι, παράλληλα με την προγραμματισμένη συναυλία του στο Ηρώδειο την επόμενη ημέρα, με ενθουσιασμό δέχτηκε να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο ελληνικό κοινό. Όπως είπε ο δραστήριος και αεικίνητος δημιουργός, τα «Γυρίσματα της Τύχης» είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία για τον ίδιο, καθώς είναι και η 50ή του.

Την επόμενη μέρα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, τον συνάντησε για μία ξεχωριστή συνέντευξη.

Διαβάστε τη γνώμη μας για την ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» εδώ.

INFO
Η ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες από την Spentzos Film.