Αμόρε... τρίο! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αντίπαλοι» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
19:00
17/4

Αμόρε... τρίο! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αντίπαλοι»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αντίπαλοι»  στον κινηματογράφο Αθήναιον.

«Οι Αντίπαλοι» είναι η νέα ταινία του μοναδικού δημιουργού Λούκα Γκουαντανίνο, με πρωταγωνίστρια τη Ζεντάγια ως Τάσι Ντάνκαν.

Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες (Μάικ Φάιστ). Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ (Τζος Ο ́Κόνορ) - τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι. Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους έρχονται σε σύγκρουση και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και BAFTA Λούκα Γκουαντανίνο («Να με Φωνάζεις με τ ́ Όνομα σου», «Είμαι ο Έρωτας») υπογράφει την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο είναι του Τζάστιν Κουρίτσκες. Την παραγωγή υπογράφουν οι Έιμι Πασκάλ, Λούκα Γκουαντανίνο, Ζεντάγια, Ρέιτσελ Ο ́Κόνορ με τον Μπέρναρντ Μπέλιου στον ρόλο του executive producer .

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ζεντάγια («Dune», «Euphoria») πρωταγωνιστεί δίπλα στον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, βραβείο SAG και υποψήφιο για BAFTA Τζος Ο ́Κόνορ («Το Στέμμα») και τον υποψήφιο για BAFTA Μάικ Φάιστ («West Side Story»). Η δημιουργική ομάδα του Γκουαντανίνο περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Σαγιόμπου Μόκντιπρομ, τη σκηνογράφο Μερίσα Λομπάρντο, τον μοντέρ Μάρκο Κόστα, καθώς και τον σχεδιαστή κοστουμιών Τζόναθαν Άντερσον. Τη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος («Soul», «Το Κοινωνικό Δίκτυο»).

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 80 τυχερούς (40 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αντίπαλοι»  στον κινηματογράφο Αθήναιον (Βασιλίσσης Σοφίας 124, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Οι Αντίπαλοι» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 25 Απριλίου από την Tanweer.