Το παραμύθι συνεχίζεται! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
18:00
14/10

Το παραμύθι συνεχίζεται! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί στο «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους».

Το κοινό πρωτοέμαθε για τα γεγονότα που επηρέασαν την καρδιά της πιο διαβόητης κακής της Disney, όταν κυκλοφόρησε το Maleficent το 2014. Γεγονότα που την οδήγησαν στο να καταραστεί τη νεογέννητη πριγκίπισσα Aurora σε αιώνιο ύπνο. Η ταινία έδωσε καινούρια πνοή στο παραδοσιακό παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κακιά της υπόθεσης και έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη
Δυο φορές και έναν καιρό! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους»

Ο σκηνοθέτης Joachim Rønning αγάπησε την πρώτη ταινία και τον συνεπήρε η κακόβουλη Maleficent. «Η Angelina Jolie δημιούργησε κάτι πραγματικά μοναδικό με την πρώτη ταινία και τον χαρακτήρα αυτό» λέει ο σκηνοθέτης. «Ήταν μία τολμηρή κίνηση της Disney, δημιουργώντας ένα είδος αντιήρωα που δεν είναι σίγουρο αν είναι καλός ή κακός».

Στη νέα ταινία με τίτλο «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους», η Maleficent (Angelina Jolie) και η βαφτιστήρα της Aurora (Elle Fanning) έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς -που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή της τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις- με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών, πρωτόγνωρων δυνάμεων.

H βραβευμένη με Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες Jolie ενθουσιάστηκε με το γεγονός ότι η νέα ιστορία θα έθετε επί τάπητος μερικά σημαντικά θέματα. «Τι συνθέτει μια οικογένεια, τι τη φέρνει κοντά; Ταιριάζει περισσότερο στην Aurora να κυκλοφορεί ξυπόλυτη με τα ξωτικά, όπου όλα τα πλάσματα είναι ίσα, ή προορίζεται να ζει σε ένα κάστρο με ανθρώπους και να την απασχολούν τα προβλήματα τους;» αναρωτιέται η ηθοποιός.

Ενώ ο σκηνοθέτης έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο να είναι εντυπωσιακό το θέαμα της ταινίας, ήθελε παράλληλα η ιστορία να έχει γερές ρίζες στον χαρακτήρα. «Σε όλες τις ιστορίες, ψάχνω τον συναισθηματικό πυρήνα, την καρδιά της πλοκής» λέει. «Ένας από τους λόγους που η πρώτη ταινία ήταν τόσο επιτυχημένη είναι γιατί είχε ένα έντονο συναισθηματικό ταξίδι για το κοινό και στην ιστορία μας η Aurora βασικά μετακομίζει, κάτι που όλοι οι γονείς φοβούνται και έτσι ακριβώς νιώθει η Maleficent».

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πακέτο που περιλαμβάνει στέκες-κέρατα Maleficent, μπρελόκ, τσάντα και σημειωματάριο της ταινίας. Κάντε comment, like ή share στο σχετικό πόστ στην επίσημη σελίδα του του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» θα κυκλοφορήσει 17 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.