Απεταξάμην; Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Πρώτος Οιωνός» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
26/3

Απεταξάμην; Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Πρώτος Οιωνός»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σάς δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Πρώτος Οιωνός» στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Η νέα προσθήκη στην κινηματογραφική σειρά που εγκαινίασε η οσκαρική «Προφητεία» του Ρίτσαρντ Ντόνερ το 1976 έχει στην καρέκλα του σκηνοθέτη την Άρκασα Στίβενσον (με το «Legion» στο ενεργητικό της) και πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Νελ Τάιγκερ Φρι του «Servant». Συμπρωταγωνιστούν δυο θρύλοι της μεγάλης οθόνης, ο Mπιλ Νάι και η Σόνια Μπράγκα.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς (15 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Πρώτος Οιωνός» στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ 2 (Βασ. Σοφίας 124, Αθήνα, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) την Τρίτη 2 Απριλίου στις 20:00 (19:30 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ο Πρώτος Οιωνός» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Απριλίου από την Feelgood Entertainment.