Το μέγεθος μετράει! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:06
29/3

Το μέγεθος μετράει! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» που κυκλοφορεί ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Η επική μάχη συνεχίζεται!

Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα χνάρια της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα vs. Κονγκ» με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κοινή κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Άνταμ Γουίνγκαρντ και πρωταγωνιστές οι Ρεμπέκα Χολ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, The Night House), Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Bullet Train), Νταν Στίβενς (Gaslit, Legion, Η πεντάμορφη και το τέρας), Κέιλι Χοτλ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ), Άλεξ Φερνς (The Batman, Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται, Τσέρνομπιλ) και Φάλα Τσεν (Irma Vep, Shang Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών).

Το σενάριο έγραψαν οι Τέρι Ρόσιο (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Οι πειρατές της Καραϊβικής), Σάιμον Μπάρετ (Είσαι ο επόμενος) και Τζέρεμι Σλέιτερ (Moon Knight), βασισμένοι στον χαρακτήρα του Γκοτζίλα της TOHO Co., Ltd.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς/-ές να κερδίσουν συλλεκτικά φούτερ και t-shirts της ταινίας. Αφήστε το όνομά σας στα σχόλια του ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.