Ο Έντγκαρ Ράιτ επέστρεψε στον κόσμο του «Σκοτ Πίλγκριμ» και υπόσχεται επανέκδοση της ταινίας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:33
22/5

Ο Έντγκαρ Ράιτ επέστρεψε στον κόσμο του «Σκοτ Πίλγκριμ» και υπόσχεται επανέκδοση της ταινίας

Ο Ράιτ μάζεψε παλιούς φίλους και συνεργάτες για μια διαδικτυακή προβολή της φιλόδοξης ταινίας που γύρισε το 2010 και δεν είχε την τύχη που της άξιζε τότε στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τα watch parties συνεχίζονται με προβολές γνωστών ταινιών συνοδευόμενες από τα tweets των δημιουργών τους και μάλιστα σε συνεργασία με ισχυρούς θεσμούς όπως η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου. Η τελευταία αναμένεται να το κάνει συχνά από εδώ και πέρα ως μια ευκαιρία συσπείρωσης του παγκόσμιου κοινού για ταινίες του παρελθόντος και το πιο πρόσφατο φιλμ που παρουσίασε ήταν το «Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην» του Έντγκαρ Ράιτ. 

Ο Βρετανός βιρτουόζος σκηνοθέτης παρουσίασε την ταινία του το 2010, η οποία δεν είχε την επιτυχία που της άξιζε αν και παρέμεινε στις καρδιές αρκετού κόσμου που την αγαπά ως σήμερα. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που έδωσε τα τελευταία χρόνια παραδέχτηκε πως αντιλήφθηκε αργότερα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για το στούντιο το marketing της ταινίας, που δεν μπορούσε εύκολα να περιγραφεί με βάση τα συνηθισμένα είδη. 

Πολύ ενεργός στο Twitter σήμερα, ο Ράιτ έγραψε αρκετά, προσκάλεσε και είδε με χαρά ηθοποιούς, μέλη του καστ, να συμμετέχουν στο πάρτι. Κοινοποίησε εικόνες από τα γυρίσματα, storyboards και ανέφερε διάφορα άγνωστα trivia όπως για παράδειγμα ότι ο αφηγητής στο ξεκίνημα της ταινίας ήταν ο γνωστός κωμικός του SNL, Μπιλ Χέιντερ, ότι ο Ταραντίνο του έδωσε συμβουλές για να φτιάξει τους τίτλους αρχής τις οποίες και ακολούθησε και πως ο μετέπειτα σκηνοθέτης του «Deadpool», Τιμ Μίλερ, έφτιαξε το animation για το παιχνίδι Ninja Ninja μέσα στην ταινία. Στο τέλος ο Ράιτ ανέφερε πως εδώ και καιρό έχει σχεδιάσει επανέκδοση της  ταινίας στους κινηματογράφους, κάτι που προτίθεται να κάνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. 

Διαβάστε εδώ όλα όσα γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του watch party.