«No panic»: Το μήνυμα του Ίντρις Έλμπα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:54
17/3

«No panic»: Το μήνυμα του Ίντρις Έλμπα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Με χθεσινή ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, ο βρετανός ηθοποιός ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον Covid 19, χωρίς συμπτώματα ως τώρα.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ήταν ο Black Superman στην πιο πρόσφατη ταινία της σειράς «Fast and Furious», εδώ και καιρό συζητιέται για νέος 007, μοιάζει άτρωτος εντός κάδρου όμως το τί συμβαίνει έξω από αυτό είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία. Ο Βρετανός Ίντρις Έλμπα ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο ενημερώνει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παραμένοντας χωρίς συμπτώματα ως τώρα.

«Σήμερα το πρωί έκανα το τεστ και βρέθηκα θετικός στον ιό Covid 19. Νιώθω καλά, δεν έχω συμπτώματα ως τώρα αλλά έχω απομονωθεί από τη στιγμή που έμαθα για την έκθεσή μου στον ιό» αναφέρει το μήνυμά του για το τεστ το οποίο έκανε από τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε επίσης προσφατα. 

«Κοιτάξτε, το θέμα είναι σοβαρό. Είναι η στιγμή να σκεφτούμε σοβαρά το θέμα της απόστασης από τους γύρω μας και να πλένουμε τα χέρια μας. Ζούμε σε έναν διαιρεμένο κόσμο, το νιώθουμε όλοι αυτό, και τώρα είναι η στιγμή να ενωθούμε και να σκεφτούμε τον διπλανό μας.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε ο Έλμπα.