Τομ Χίντλστον και Ελιζαμπεθ Όλσεν ετοιμάζονται για δικές τους Marvel τηλεοπτικές σειρές - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:43
19/9

Τομ Χίντλστον και Ελιζαμπεθ Όλσεν ετοιμάζονται για δικές τους Marvel τηλεοπτικές σειρές

 Ο Λόκι και η Scarlet Witch φέρνουν το MCU από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή. Ο Θορ τι έχει να πει;

 

Από τον Πάνο Γκένα

Η Ντίσνεϊ φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να ενισχύσει δυναμικά τη διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζει και πέρα από την τηλεοπτική σειρά «Star Wars» καλεί και τους «Avengers» αυτοπροσώπως. Το Variety αναφέρει πως δημοφιλείς χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe θα αποκτήσουν σύντομα τηλεοπτικές (σόλο) σειρές και μάλιστα ερμηνευμένοι από τους ίδιους ηθοποιούς που μας τους σύστησαν.

Ο Τομ Χίντλστον, που είδε την καριέρα του να απογειώνεται, μετά το πρώτο «Thor» σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα και η εναλλακτική Ελίζαμπεθ Όλσεν του ανεξάρτητου «Martha Marcy May Marlene», πρόκειται να επανεμφανιστούν στο Disney Play (το επίσημο όνομα της πλατφόρμας) ως Λόκι και Scarlet Witch. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν ήδη λόγο για το μεγάλο μπάτζετ των σειρών που θα αποτελούνται από έξι με οχτώ επεισόδια.

Μεγάλο στοίχημα της Ντίσνεϊ είναι ασφαλώς να προετοιμάσει μία πλατφόρμα που θα ανταγωνιστεί άμεσα το Netflix και το Amazon, διεκδικώντας γενναίο μερίδιο στην αγορά και εξαργυρώνοντας τον τεράστιο κατάλογό της που περιλαμβάνει κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, τις συνεργασίες της με Pixar, τα franchises των Avengers, Star Wars, Indiana Jones και όχι μόνο. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη μέσα στο 2019, χωρίς να δηλώνει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το περίεργο είναι πως χαρακτήρες της Marvel έχουν ήδη κάνει εμφάνιση σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Agents of S.H.I.E.L.D» του ABC και τα «Daredevil», «Iron Fist» κ.α. του Netflix. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν πως η νέα ανακοίνωση αφορά σε συνεργασία με τα Marvel Studios, ενώ οι σειρές που έχουμε ήδη δει είναι παραγωγές της Marvel TV. 

Παραμένοντας στο σύμπαν των ηρώων της Marvel, δείτε το τρέιλερ της «Captain Marvel» με την Μπρι Λάρσον που κυκλοφόρησε χθες και τον «Venom» του Τομ Χάρντι εδώ.