Ο Νίκολας Κέιτζ βγαίνει εκτός ελέγχου στο τρέιλερ του «Mandy» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:43
17/7

Ο Νίκολας Κέιτζ βγαίνει εκτός ελέγχου στο τρέιλερ του «Mandy»

Ξεκινώντας από το Sundance και εκπλήσσοντας το κοινό στις φετινές Κάννες, το «Mandy» του Πάνος Κοσμάτος είναι η cult ταινία που περιμένατε για το 2018.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όσοι έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν το «Beyond the Black Rainbow» του Πάνος Κοσμάτος, δεν έχουν ξεχάσει τις οπερατικές στιγμές του, την αγάπη του σκηνοθέτη για τον μυστικισμό αλλά και τις ψυχεδελικές δημιουργίες του Τζέρεμι Σμιντ που έγραψε τη μουσική. Έπρεπε να φτάσουμε στο 2018 για να δούμε τη δεύτερη ταινία του γιου του Τζορτζ Κοσμάτος («Ράμπο ΙΙ: Η Αποστολή», «Cobra»), που αγαπήθηκε από τα φετινά φεστιβάλ, γεμίζοντας με επιτυχία τις μεταμεσονύχτιες προβολές τους. 

Το «Mandy» αποτέλεσε και άλλη μια ευκαιρία για τον Νίκολας Κέιτζ να τρολάρει πετυχημένα όσους τον ειρωνεύονται για τις επιλογές του. Βγαίνοντας εύκολα εκτός ελέγχου, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, ο Κέιτζ υποδύεται τον Ρεντ Μϊλερ που ζει ειρηνικά πλάι στη Μάντι Μπλουμ, μέχρι που το καταφύγιο τους καταστρέφεται από μία φανατική ομάδα με αρχηγό τον σαδιστή Τζερεμάια Σαντ. Ακολουθεί αιματοκύλισμα.

Το «Mandy» είναι επίσης και η τελευταία ταινία στην οποία θα ακούσουμε τη δουλειά του πρόσφατα χαμένου συνθέτη Γιόχαν Γιόχανσον. Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι από το soundtrack της ταινίας, με τίτλο «Children of the New Dawn», που μπορείτε να ακούσετε δωρεάν μέσω streaming.

Πλάι στον Νίκολας Κέιτζ, πρωταγωνιστεί η Άντρα Ράιζμπορο και ο Λάινους Ρόουτς. Δείτε παρακάτω το χορταστικό τρέιλερ της ταινίας που μας προετοιμάζει για ακόμη έναν εφιαλτικό κόσμο στον οποίον προσπαθεί να μας ταξιδέψει ο σκηνοθέτης.