Ο Σάμιουελ Τζάκσον επιστρέφει ως Nick Fury σε δική του σειρά για λογαριασμό του Disney+ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:49
28/9

Ο Σάμιουελ Τζάκσον επιστρέφει ως Nick Fury σε δική του σειρά για λογαριασμό του Disney+

Το MCU δίνει ξεχωριστό χώρο στον χαρακτήρα-ηγέτη πίσω από τους Avengers, και ο Σάμιουελ Τζάκσον ξαναβάζει το κάλυπτρο στο μάτι του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο άνθρωπος που μάθαμε αρχικά από τις post-credits σκηνές των πρώτων ταινιών που ενωμένου σύμπαντος της Marvel, ο πρώην ηγέτης της S.H.I.E.L.D. Nick Fury, που ερμηνεύει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια με επιτυχία ο Σάμιουελ Τζάκσον, οδεύει προς τη μικρή οθόνη. Το νέο έβγαλε πρώτο το Variety με ρεπορτάζ πως η σειρά βρίσκεται σε ανάπτυξη αυτόν τον καιρό χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το σενάριο.

Για το παρελθόν του ήρωα μάθαμε αρκετά στις αρχές του 2019 με το «Captain Marvel», εκεί όπου λειτούργησαν καλά και τα εφέ που ξανάκαναν νέο τον Τζάκσον, οπότε είναι πιθανό να δούμε τη συνέχεια του χαρακτήρα μετά τους Avengers μέσα από τη σειρά, καθώς ήδη είχαν παρουσιαστεί κάποιες νέες πληροφορίες για τη δράση του στο «Spider-Man: Far From Home».

Ο Κάιλ Μπράντσιτ, που δούλεψε πρόσφατα ως σεναριογράφος και εκτελεστικός διευθυντής στο «Mr. Robot», θα αναλάβει να γράψει και να τρέξει τη σειρά. Για τον Τζάκσον, αυτός θα είναι ο πρώτος του πρωταγωνιστιός ρόλος στην τηλεόραση.