Ο Σταλόνε αντιμέτωπος με το παρελθόν στο νέο τρέιλερ «Rambo: Last Blood» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:17
21/8

Ο Σταλόνε αντιμέτωπος με το παρελθόν στο νέο τρέιλερ «Rambo: Last Blood»

O Sly είπε πως μετά το γερό τέταρτο έργο της σειράς πως είναι «πολύ γέρος» για να επιστρέψει στο ρόλο, οι μύθοι όμως δεν γερνούν, απλά αναμορφώνονται.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Στην πέμπτη ταινία της σειράς, που υπήρξε ανέκαθεν το alter ego των δύο εμβληματικών χαρακτήρων που διαμόρφωσε ο Σταλόνε, ο Ράμπο φορά καουμπόικο καπέλο, μένει στην Αριζόνα που γεννήθηκε και προσπαθεί πάντα να κλείσει τον κύκλο του. Όμως μια νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται μετά από ένα πάρτι περνώντας τα σύνορα προς το Μεξικό και ο Ράμπο πρέπει να ξανακάνει αυτό που μισεί - όμως τυγχάνει να είναι κι αυτό που κάνει καλύτερα.

Καρτέλ σωματεμπορίας και Μεξικό στην εποχή Τραμπ είναι ακανθώδη ζητήματα, ο Σταλόνε φυσικά εποπτεύει (τον Μάθιου Τσιρούλνικ) στο σενάριο, οι ισορροπίες (ή η απουσία τους) είναι κατά παράδοση κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο χαρακτήρας αυτός, φυσικά υπάρχει πάντα και η άλλη ανάγνωση, αλλά ας περιμένουμε.

Στην σκηνοθετική καρέκλα είναι ο Έϊντριαν Γκρούνμπεργκ, δεξί χέρι του Μελ Γκίμπσον και σκηνοθέτης του ωραίου «Get the Gringo» με τον τελευταίο, στοίχημα είναι όλ' αυτά βέβαια, στοίχημα που η Lionsgate πήρε πρόθυμα, μιας και το προηγούμενο «Rambo» του 2008 είχε αποφέρει πάνω από δυο φορές το budget του.

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό της ταινίας ως R (Resticted) ο Σταλόνε σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Υπέροχη μέρα! Λάβαμε τον χαρακτηρισμό Αυστηρώς Ακατάλληλο σήμερα! Αυτό που έρχεται δεν θα μοιάζει με τίποτα απ' όσα έχετε δει..."Ο θάνατος έρχεται" είπε ο Τζον».

Το «Rambo: Last Blood» θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο μετά τον χαμό των καλοκαιρινών blockbusters και πριν την εκκίνηση της οσκαρικής περιόδου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great day! We got our HARD R Rating today! What’s coming is going to be unlike anything you’ve ever seen...” ...Death is coming” John said

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις 30 Ιούλ, 2019 στις 8:02 πμ PDT