Μεταμεσονύκτιοι χωρισμοί και μετά πρωινό στο 4ο Sleepless Movie Marathon ? νεα || cinemagazine.gr
Advertisement
11:39
13/12

Μεταμεσονύκτιοι χωρισμοί και μετά πρωινό στο 4ο Sleepless Movie Marathon

Απόψε τα μεσάνυχτα στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, τρεις ταινίες με θέμα το χωρισμό. 

Μετά τον εξαιρετικά πετυχημένο πρώτο κύκλο του sleepless movie marathon στο θέατρο Αυλαία έρχονται τρεις νέοι κινηματογραφικοί μαραθώνιοι οι οποίοι θα μας κάνουν να χάσουμε ευχάριστα τον ύπνο μας.

To 4ο Sleepless Movie Marathon έρχεται στις 13/12 και προβάλει 3 ταινίες με θέμα τον χωρισμό. Οπότε προμηθευτείτε τα χαρτομάντηλα σας μαζί με τα εισιτήρια σας πριν παρακολουθήσετε τους ανερμήνευτους ψυχισμούς της Μέριλ Στριπ και του  Ντάστιν Χόφμαν στο «Κράμερ εναντίον Κράμερ» (1979) του Ρόμπερτ Μπέντον. Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει «Η Αιωνία Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» (2004) του Μισέλ Γκοντρί προσπαθώντας να μας δείξει πώς διαγράφεται η μνήμη. Η τελευταία ταινία του κινηματογραφικού μαραθωνίου πρόκειται για ένα ιδιότυπο χωρισμό. Έτσι οι «Χαμένοι στην Μετάφραση» (2003) της Σοφίας Κόπολα έρχεται να μας υπενθυμίσει πως οι αποχωρισμοί μπορεί να πονάνε ακόμα και αν πρόκειται για σύντομες γνωριμίες.

Το εισιτήριο είναι 10€ ανά άτομο και περιλαμβάνει τρεις ταινίες ένα welcome ποτό, ένα καφέ ενώ με το τέλος της τρίτης ταινίας στο φουαγιέ του θέατρου θα μπορεί να πάρει το  πρωινό του.

Τις αφίσες του sleepless movie marathon σχεδιάζουν οι Frank Moth.