5:46
23/4

Τρέιλερ «The Hustle»: Ετοιμαστείτε για τη θηλυκή εκδοχή του «Απατεώνες και Τζέντλεμεν»

Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον μετατρέπονται σε μοντέρνες απατεώνισσες. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

31 χρόνια μετά το «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» (που κι αυτό βασίστηκε στις «Ιστορίες του Κρεβατιού» του 1964 με Μπράντο και Νίβεν), ήρθε η στιγμή για μια διαφορετική προσέγγιση στους ρόλους των 2 απατεώνων που ανταγωνίζονται στο ποιος θα «αφαιμαξει» πρώτος ένα υποψήφιο θύμα - μια νεαρή πλούσια αμερικανίδα. Αυτή τη φορά, τους ρόλους των Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν θα έχουν 2 γυναίκες, οι Αν Χαθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον, οι οποίες προσπαθούν να αποπλανήσουν με τον τρόπο τους έναν νέο δισεκατομμυριούχο.

Η MGM δεν πτοήθηκε από αντίστοιχες «θηλυκές» εκδόσεις ταινιών όπως το «Ghostbusters» και το «Ocean's 8», που δεν είχαν την πορεία που θα ήθελαν στα ταμεία, και φαίνεται να βασίζεται πολύ στο κωμικό ταμπεραμέντο των 2 πρωταγωνιστριών, όπως και στο παρελθόν του Κρις Άντισον που αν και κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, έχει βρεθεί για χρόνια ως ηθοποιός και παραγωγός στις δουλειές του Αρμάντο Ιανούτσι («The Thick of It», «In the Loop», «Veep»).

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την MGM (και ξεκινά ως μια παρωδία των «Avengers»!), όπως και την αφίσα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 10 Μαΐου.