Έκτακτη επικαιρότητα: Το «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:07
6/4

Έκτακτη επικαιρότητα: Το «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Η νέα ταινία του Γουές Άντερσον, η οποία αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στις φετινές Κάννες, μεταφέρεται από Ιούλιο στην φθινοπωρινή, οσκαρική σεζόν.

Από τον Πάνο Γκένα

Θαυμαστές του Γουές Άντερσον κάντε λίγους μήνες υπομονή.

Το «The French Dispatch», η νέα ταινία του Άντερσον μετά την περιπέτειά του στο «Νησί των Σκύλων», θα κυκλοφορήσει τελικά 16 Οκτωβρίου ως αποτέλεσμα του επαναπρογραμματισμού της κυκλοφορίας των ταινιών λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Αρχική ημερομηνία εξόδου της ταινίας ήταν η 24η Ιουλίου, κάτι που υποδείνυε την πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.

Η ταινία περιγράφεται ως μία ερωτική, κινηματογραφική επιστολή στη δημοσιογραφία και γυρίστηκε στη μικρή πόλη της Ανγκουλέμ, μετά από μια περιήγηση του Άντερσον σε διάφορα μέρη της Γαλλίας ώστε να βρει την ιδανική τοποθεσία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Το "The French Dispatch" παρουσιάζει μια συλλογή από ιστορίες της τελευταίας έκδοσης του αμερικανικού περιοδικού που εκδίδεται σε μια φανταστική γαλλική πόλη του 20ου αιώνα.

Το χαρακτηριστικά γουεσαντερσονικό(!) πόστερ που θυμίζει εξώφυλλο περιοδικού παλαιάς κοπής, υπενθυμίζει το απολαυστικό, πολυπληθές καστ των Μπενίσιο ντελ Τόρο, Άντριεν Μπρόντι, Τίλντα Σουίντον, Λέα Σεϊντού, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Ελίζαμπεθ Μος, Τιμοτέ Σαλαμέ, Λάινα Kούντρι, Τζέφρι Ράιτ, Ματιέ Αμαλρίκ, Στίβεν Παρκ, Μπιλ Μάρεϊ, Όουεν Γουίλσον, Τζεφ Γκόλντμπλουμ ενώ αναμένουμε cameo των Σίρσα Ρόναν, Χένρι Γουίνκλερ, Κριστόφ Βάλτζ, Έντουαρντ Νόρτον.

Διαβάστε επίσης:
Γαλλικό Σινεμά: Οι 5 ταινίες που έδειξε ο Γουές Άντερσον στους συνεργάτες του «French Dispatch»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Έκτακτη επικαιρότητα: Το «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο
  • Έκτακτη επικαιρότητα: Το «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο