Oscars 2019: Η COSMOTE TV στρώνει το χαλί για τη φετινή Τελετή Απονομής των Όσκαρ! - cinemagazine.gr
12:00
18/2

Oscars 2019: Η COSMOTE TV στρώνει το χαλί για τη φετινή Τελετή Απονομής των Όσκαρ!

Η COSMOTE TV φέρνει τη λάμψη των φετινών Όσκαρ στην Ελλάδα και θα μεταδώσει αποκλειστικά τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ περισσότερα από 80 αριστουργήματα σε περιμένουν να τα απολαύσεις ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Το κινηματογραφικό ραντεβού της χρονιάς έφτασε και για μία ακόμη χρονιά η COSMOTE TV θα είναι εκεί!

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και η COSMOTE TV είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί της μεγάλης βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα καταγράψει ζωντανά όλα όσα συμβούν και θα συνομιλήσει με τους μεγάλους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στη 01.30 μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD.

Αμέσως μετά, η πολυαναμενόμενη Τελετή Απονομής των βραβείων θα προβληθεί σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD και ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα.

Και για να προετοιμαστείτε κατάλληλα μέχρι την οσκαρική βραδιά, στο νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 80 ταινίες, οι οποίες έχουν βραβευτεί ή ήταν υποψήφιες για OSCAR. Το συγκεκριμένο κανάλι είναι ήδη διαθέσιμο και θα εκπέμπει έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Με καθημερινά τρεις προβολές ταινιών ξεκινώντας από τις 18.30, το COSMOTE CINEMA OSCARS HD θα προβάλλει μεταξύ άλλων ταινίες που διεκδικούν βραβεία στα φετινά OSCAR, όπως τα Black Panther, Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place), Εκδικητές: Ο Πόλεμος Της Αιωνιότητας, (Avengers: Infinity War), Solo: A Star Wars Story και παλαιότερους οσκαρικούς νικητές όπως Η πιο Σκοτεινή Ώρα (Darkest Hour), La La Land, Αόρατη Κλωστή (Phantom Thread), Εγώ, η Τόνια (I, Tonya), Μία Φανταστική Γυναίκα κ.α.

Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει επίσης βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ και Pixar όπως τα: Coco, Ποκαχόντας, H Πεντάμορφη και το Τέρας, Ψυχρά Κι Ανάποδα (Frozen), Ταρζάν, Πινόκιο,Toy Story και κλασικά blockbusters που έχουν ξεχωρίσει με πολλές υποψηφιότητες, όπως: Ο Μονομάχος (Gladiator) του Ρίντλεϊ Σκοτ, Πιάσε με αν μπορείς με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χανκς, Star Wars: Episode VIII -The Last Jedi, Ψηλά στον Αέρα (Up in the Air) με τον Τζορτζ Κλούνεϊ κ.α.

Στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικά κινηματογραφικά αριστουργήματα, όπως το βραβευμένο με 7 OSCAR Τα καλύτερα Χρόνια της Ζωής μας, το Διακοπές Στη Ρώμη (Roman Holiday) και Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany's) με την Όντρεϊ Χέπμπορν, το Cabaret των 8 OSCAR, τις 3 ταινίες του εμβληματικού franchise Ο Νονός του Φράνσις Φορντ Κόπολα κλπ.

Επίσης, θα προβληθούν και οι βραβευμένες ταινίες: Εβίτα, Άρωμα Γυναίκας με τον Αλ Πατσίνο, Οι Υπηρέτριες με τις Βαϊόλα Ντέιβις και Έμα Στόουν, Οι Άθλιοι, Η Εξιλέωση με την Κίρα Νάιτλι, Το μυστικό του Brokeback Mountain με τους Χιθ Λέτζερ, Τζέικ Τζίλενχααλ και Μισέλ Ουίλιαμς, το μιούζικαλ Dreamgirls κ.α.

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις! Η COSMOTE TV φέρνει τη λάμψη των φετινών Όσκαρ στην Ελλάδα και θα μεταδώσει αποκλειστικά τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά στις 24 Φεβρουαρίου!