«Απλά δε μπορούσα να βρω τη λύση»: Ο Μπεν Άφλεκ μιλά για την οριστική του έξοδο από το «Batman» - cinemagazine.gr
10:55
18/2

«Απλά δε μπορούσα να βρω τη λύση»: Ο Μπεν Άφλεκ μιλά για την οριστική του έξοδο από το «Batman»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Τζίμι Κίμελ για την απόφασή του να αφήσει τελικά τον Σκοτεινό Ιππότης της DC. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν λίγο καιρό η Warner ανακοίνωνε τα τελευταία σχέδιά της για τον «Batman» του Ματ Ριβς που πλέον επισήμως θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021, οριστικά χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς αναζητείται νεότερος ηλικιακά ήρωας - και μάλλον πολύ πιο πρόθυμος καθώς ο Άφλεκ δεν έδειξε ποτέ να συναρπάζεται από τον ρόλο. Ο ίδιος τότε έγραψε σε ένα ασαφές tweet πως είναι ενθουσιασμένος με τα νέα, όμως τώρα αποφάσισε να μιλήσει στην τηλεόραση και να εξηγήσει πως είναι όντως ενθουσιασμένος καθώς θεωρεί ότι οι άνθρωποι που τρέχουν το project θα κάνουν το σωστό, ενώ ο ίδιος δε φάνηκε να έχει ίχνος πικρίας. 

Συγκεκριμένα, ο Άφλεκ μίλησε στο «Jimmy Kimmel Live!» για την οριστική του έξοδο από το σύμπαν της DC, μετά τις συμμετοχές του στα «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League». «Προσπάθησα να σκηνοθετήσω μια εκδοχή του ήρωα και δούλεψα με έναν πραγματικά πολύ καλό σεναριογράφο, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω μια ολοκληρωμένη εκδοχή. Δε μπορούσα να βρω λύση και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα για κάποιον άλλον να το δοκιμάσει. Το στούντιο έχει προσλάβει πολύ καλό κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος» είπε ο Άφλεκ, δικαιολογώντας την έξοδό του από το project. 

Θυμίζουμε πως ο Άφλεκ είχε αναλάβει αρχικά να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει σε μια ξεχωριστή ταινία «Batman», μετά το «Justice League». Αργότερα άφησε τη σκηνοθεσία της ταινίας, μη μπορώντας να καταλήξει σε ιστορία που τον ικανοποιεί, δήλωσε πως θέλει να ασχοληθεί μόνο με την ενσάρκωση του χαρακτήρα, όμως το σενάριο του νεότερου Batman που έχει πλέον το στούντιο τον αφήνει οριστικά εκτός project. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση του Άφλεκ στον Τζίμι Κίμελ.