«Family Jewels»: Το πάλαι ποτέ «Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών» επανενώνεται - cinemagazine.gr
17:01
21/2

«Family Jewels»: Το πάλαι ποτέ «Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών» επανενώνεται

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της γνωστης κωμωδίας των '90s θα βρεθούν ξανά μαζί, 25 χρόνια μετά, για χάρη μιας χριστουγεννιάτικης κωμωδίας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Οι ιδέες για χριστουγεννιάτικες ταινίες έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να χρειάζονται άλλοι για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μία από αυτές είναι κάποιου είδους έκπληξη στο καστ, κάτι που κατάφεραν οι παραγωγοί του «FamilyJewels», μιας κωμωδίας που θα δούμε τα φετινά Χριστούγεννα, μάλλον χάρη στις τρεις πρωταγωνίστριές της. 

Οι Νταϊάν Κίτον, Γκόλντι Χόουν και Μπέτι Μίντλερ πρωταγωνίστησαν σε μια από τις πιο γνωστές κωμωδίες της δεκαετίας του '90, το «Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών» (αγγλικός τίτλος «The First Wives Club») και τώρα θα ενώσουν τη δύναμή τους παίζοντας χαρακτήρες που θα μπορούσαν να είναι μέλη του. Συγκεκριμένα, θα υποδυθούν τις τρεις διαφορετικές συζύγους του ίδιου άντρα, που με αφορμή τον θάνατό του θα αναγκαστούν να περάσουν για πρώτη φορά μαζί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές για χάρη παιδιών και εγγονιών. 

«Η χημεία που έχουν οι τρεις πρωταωνίστριες είναι μοναδική και χαιρόμαστε που θα τις ξανάχουμε μαζί στην οθόνη για τις νεότερες γενιές» ανάφερε ο Μπράντλεϊ Φίσερ («Ready or Not») εκ των παραγωγών της ταινιας. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Πίτερ Χόαρ («Standing Up, Falling Down») και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.