Οι Νύχτες Πρεμιέρας μου! Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τη φράση και να γιορτάσετε μαζί μας 25 χρόνια Φεστιβάλ - cinemagazine.gr
13:16
28/6

Οι Νύχτες Πρεμιέρας μου! Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τη φράση και να γιορτάσετε μαζί μας 25 χρόνια Φεστιβάλ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κλείνει φέτος 25 χρόνια και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του!

Τι σημαίνουν για εσάς οι Νύχτες Πρεμιέρας; 

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σας που έχουν συνδεθεί με κάποιο από τα 25 χρόνια της αγαπημένης κινηματογραφικής διοργάνωσης; 

Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την  φράση «Οι Νύχτες Πρεμιέρας μου...» (έως 15 λέξεις) με κάποιο σοβαρό, αστείο ή συναισθηματικό περιστατικό που θυμάστε έντονα από τις Νύχτες Πρεμιέρας των τελευταίων χρόνων και να το συμπληρώσετε παρακάτω.

Οι συμμετοχές σας θα δημοσιευθούν στην πορεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ και θα τύχουν προώθησης και μέσω άλλων εφαρμογών, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Αν δεν επιθυμείτε να δημοσιευθεί το κείμενό σας ενυπόγραφο (ονομαστικά), παρακαλείσθε να το επισημάνετε στη σχετική συμμετοχή. Σημειώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν παρά μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δράσης και δεν θα αποθηκευτούν για οποιαδήποτε άλλη χρήση. 

Δεχόμαστε τα κείμενά σας έως και τις 23 Αυγούστου 2019.

Αν διαβάζετε το άρθρο από κινητό συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Λοιπόν, ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΟΥ...