Τρέιλερ «Raya and the Last Dragon»: Άνθρωποι και δράκοι ενώνονται στη νέα ταινία της Disney - cinemagazine.gr
12:08
27/1

Τρέιλερ «Raya and the Last Dragon»: Άνθρωποι και δράκοι ενώνονται στη νέα ταινία της Disney

Με την ελπίδα πως θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2021, η Disney συστήνει το νέο της παραμύθι, με σαφείς επιρροές από την ασιατική κουλτούρα και τεχνοτροπία. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πέρα από τα μικρά και μεγάλα «θαύματα» της Pixar, η Disney δεν σταματά την παραγωγή ταινιών animation απευθείας από το στούντιό της, ευελπιστώντας να τις βγάλει στους κινηματογράφους παρά τα όσα ακούγονται για περαιτέρω ενίσχυση της πλατφόρμας Disney+. Το πιο πρόσφατο πρότζεκτ της είναι το ανατολίτικων καταβολών «Raya and the Last Dragon», με θέμα μια μοναχική μαχήτρια και την αναζήτηση ενός δράκου. 

Η ταινία προορίζεται για τον Μάρτιο του 2021, ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί τότε στους κινηματογράφους μετά τα πρόσφατα lockdowns. Τις φωνές αναλαμβάνουν η Κέλι Μαρί Τραν («Star Wars: The Last Jedi», σαφείς και οι Star Wars επιρροές στην ταινία), η Οκουαφίνα («The Farewell») και την σκηνοθεσία οι Ντον Χολ και Κάρλος Λόπεζ Εστράδα. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Πολλά χρόνια πριν, στον φανταστικό κόσμο της Κουμάντρα, άνθρωποι και δράκοι ζούσαν μαζί αρμονικά. Όταν όμως ένα σύνολο από τέρατα, τα Ντρουν, απείλησαν το βασίλειο, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν τους ανθρώπους. 500 χρόνια μετά, οι άνθρωποι κινδυνεύουν ξανά από τα ίδια τέρατα και μια μοναχική πολεμίστρια, η Ράγια, προσπαθεί να βρει τα ίχνη του τελευταίου δράκο για να σταματήσει τους Ντρούν για πάντα».

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται στις 5 Μαρτίου 2021.