Η 7η σεζόν του «Black Mirror» έρχεται του χρόνου στο Netflix - νεα || cinemagazine.gr
7:52
15/3

Η 7η σεζόν του «Black Mirror» έρχεται του χρόνου στο Netflix

Μετά από μια 6η σεζόν που ήρθε τέσσερα χρόνια μετά την 5η και κυριάρχησε στα τοπ-10 92 χωρών, η πλατφόρμα δεν είχε και πολλά να σκεφτεί. Η σεζόν θα περιλαμβάνει και ένα σίκουελ του βραβευμένου επεισοδίου «U.S.S Callister».

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Τσάρλι Μπρούκερ σε γενικές γραμμές έκανε και πάλι μια δουλειά που ξεχωρίζει, ιδίως αν είσαι φαν της techno-σκεπτικής/techno-φοβικής μοραλιστικής γραμμής του. Το πρώτο επεισόδιο, «Joan is Awful» βρήκε κέντρο στην απεργιακή ατζέντα των ημερών εκείνων (θαυμάσιο επεισόδιο πάντως είναι και το 3ο, «Beyond the Sea») και η σειρά κατάφερε, 12 ολόκληρα χρόνια μετά την εμφάνισή της, να βρει την σχετικότητά της, χωρίς την οποία σήμερα δεν κατεβαίνεις ούτε μέχρι το περίπτερο.

Ήταν απλό, το Netflix ανανέωσε. Ο δίαυλος έχει στο στράτευμά του τη σειρά από το 2016, όταν την αγόρασε από το Channel 4 του Ηνωμένου Βασιλείου, ανεβάζοντας αισθητά και τον προϋπολογισμό της. Η 7η αυτή σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ανάμεσα στα οποία και ένα σίκουελ του βραβευμένου και πολυαγαπημένου των φαν «USS Callister»/

Η 6η σεζόν σκόραρε ψηλά στα charts της πλατφόρμας, μπαίνοντας στο top-10 σε 92 (!) χώρες και μένοντας για τέσσερεις εβδομάδες στο παγκόσμιο τοπ-10 αγγλόφωνης τηλεόρασης. 

Δείτε την ανακοίνωση του Netflix και ακριβώς από κάτω ένα ενδιαφέρον video essay για την πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου: