Διαλέξτε πλευρά! Ο δεύτερος κύκλος «House of the Dragon» κυκλοφορεί δυο ξεχωριστά τρέιλερ - νεα || cinemagazine.gr
10:42
22/3

Διαλέξτε πλευρά! Ο δεύτερος κύκλος «House of the Dragon» κυκλοφορεί δυο ξεχωριστά τρέιλερ

Τελικά η φλόγα του Γουέστερος, καλά κρατεί! Η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024 και υπόσχεται να βάλει φωτιά στην τηλεθέαση του ΗΒΟ.

Από τον Πάνο Γκένα

Εμφύλιος και στα τρέιλερ;

Αφού δράκοι και θεατές επέστρεψαν για τα καλά, μία συνέχεια στο «House of the Dragon» ήταν αναπόφευκτη. Το πρίκουςλ του «Game of Thrones» συγκέντρωσε περισσότερους από 10 εκατομμύρια θεατές στην πρεμιέρα της το 2022 σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία του ΗΒΟ, κέρδισε 9 υποψηφιότητες για Έμι και την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς.

Το νέο τηλεοπτικό «Παιχνίδι» του ΗΒΟ, διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Θρόνου» και φέρνει στο προσκήνιο τις πολιτικές ίντριγκες και τα φιλόδοξα πάθη του Οίκου των Ταργκάριεν. Παρότι αρκετοί έκαναν λόγο για επιφυλακτικότητα του κοινού μετά την απογοήτευση της τελευταίας σεζόν GoT, τελικά ο «Οίκος» επιβεβαίωσε την επένδυση του καναλιού «καίγοντας» τον ανταγωνισμό των «Lord of The Rings», «The Sandman» και «Obi-Wan Kenobi» που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο.

Η δεύτερη σεζόν, όπως έχει ανακοινωθεί, θα αποτελείται από 8 επεισόδια, δύο λιγότερα δηλαδή από την πρώτη. Ενδεχομένως αυτή η επιλογή θα αναδείξει με μεγαλύτερη πυκνότητα τις ίντριγκες του Γουέστερος. Υπενθυμίζουμε πως (προφανώς spoilers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την σειρά) ο πρώτος κύκλος τελείωσε με τον θάνατο του βασιλιά Βισέρις και το χάος που προέκυψε σχετικά με την διαδοχή. Η επόμενη σεζόν σηματοδοτεί την έναρξη του Χορού των Δράκων, με κάθε πλευρά να συγκεντρώνει όσους περισσότερους συμμάχους και δράκους μπορεί για να εξασφαλίσει την επικράτησή της.

Σε πλήρη συνάφεια με τον εμφύλιο του Γουέστερος, το HBO κυκλοφόρησε δυο ξεχωριστά τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο. Δείτε τα στην συνέχεια και αν κάθεστε σε αναμένα κάρβουνα υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2024.