Playmobil: Η Ταινία - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Playmobil: Η Ταινία

Playmobil: The Movie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ/Γαλλία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λίνο ΝτιΣάλβο
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπλέιζ Χέμινγουεϊ, Γκρεγκ Ερμπ, Τζέισον Όρεμλαντ
    ΦΩΝΕΣ: Έλενα Δελακούρα, Μάριος Χρυσομάλλης, Νέστορας Κοψιδάς, Γιώργος Σκουφής
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Χέιτορ Περέιρα
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 99'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
    Playmobil: Η Ταινία

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. 

Η ευφάνταστη Μάρλα ξεκινάει ένα επικό ταξίδι μετά την εξαφάνιση του μικρού της αδελφού Τσάρλι στον τεράστιο και θαυμαστό κόσμο της Playmobil. Καθώς η Μάρλα προσπαθεί να βρει τον μικρό τον αδελφό της, συναντά αξέχαστους χαρακτήρες, όπως τον Ντελ, έναν τρελούτσικο ιδιοκτήτη καντίνας, τον γοητευτικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, μία μοντέρνα Καλή Νεράιδα και τον διψασμένο για εξουσία Αυτοκράτορα Μάξιμους. Η φανταστική αυτή περιπέτεια θα βοηθήσει τη Μάρλα να ξαναβρεί το παιδί μέσα της και να απολαύσει ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια της φαντασίας.

Για πάνω από 45 χρόνια τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν αγαπήσει τα Playmobil. Φέτος, τα δημοφιλή παιχνίδια θα ζωντανέψουν σε μία θεαματική ταινία γεμάτη μηνύματα, που θα ταξιδέψει το κοινό σε μαγικούς κόσμους και θα παρασύρει του θεατές σε μία συναρπαστική περιπέτεια, κωμωδία και μιούζικαλ μαζί. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο βετεράνος στο κινούμενο σχέδιο Λίνο ΝτιΣάλβο, που ήταν για σχεδόν είκοσι χρόνια υπεύθυνος animation σε παραγωγές της Disney. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Playmobil: Η Ταινία
  • Playmobil: Η Ταινία