«Once Upon a Time in Hollywood»: Νέες φωτογραφίες από την επιστροφή του Κουέντιν Ταραντίνο - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
17:58
25/1

«Once Upon a Time in Hollywood»: Νέες φωτογραφίες από την επιστροφή του Κουέντιν Ταραντίνο

«Once Upon a Time in Hollywood»: Νέες φωτογραφίες από την επιστροφή του Κουέντιν Ταραντίνο

Το νέο φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο μιλά για το Χόλιγουντ και κυριολεκτεί με ένα all star cast!

Από τον Πάνο Γκένα

 

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς είναι αναμφίβολα το «Once Upon A Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο και το Entertainment Weekly έχει νέες φωτογραφίες! Μήπως να περιμένουμε σύντομα και τρέιλερ; 

Δέκα χρόνια μετά το «Άδωξοι Μπάσταρδη» (2009) και έξι μετά το «Django, Ο Τιμωρός», οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξαναβρίσκουν τον σκηνοθέτη παρέα με ένα all star cast που περιλαμβάνει διαλεχτά ονόματα όπως οι Μαργκό Ρόμπι, Αλ Πατσίνο, Ντέιμιαν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ και reunions με τους Τιμ Ροθ («Reservoir Dogs», «Pulp Fiction»), Μάικλ Μάντσεν («Reservoir Dogs», «Kill Bill»), Κερτ Ράσελ («Death Proof», «Μισητοί 8»). 

Η ένατη ταινία του Ταραντίνο με τον σινεφιλικό τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», θα αναφέρεται στη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τους οπαδούς του Μάνσον το 1969. Σε δήλωσή του ο Ταραντίνο την περιγράφει σαν μία «ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969, στην ακμή του χίπι Χόλιγουντ». Ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Ρικ Ντάλτον, πρώην αστέρα των γουέστερν, που προσπαθεί να επανακάμψει στο Χόλιγουντ και ο Πιτ τον Κλιφ Μπουθ, τον κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Κλιφ στις δύσκολες σκηνές. «Και οι δυο αγωνίζονται να πετύχουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια. Όμως ο Ρικ έχει δίπλα του μία διάσημη γειτόνισσα, τη Σάρον Τέιτ», συμπληρώνει ο Ταραντίνο.

Το «Once Upon a Time in Hollywood» έχει ημερομηνία εξόδου στην Αμερική τις 26 Ιουλίου 2019, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για 9 Αυγούστου, ημερομηνία που συμπίπτει με την επέτειο 50 χρόνων της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο Entertainment Weekly
Photograph by Andrew Cooper/©2019 Sony Pictures Entertainment.