ΚΑΝΝΕΣ 2013 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η βία είναι σαν το σεξ»: ο Ράιαν Γκόσλινγκ συμφωνεί;

2013-05-03 12:06:30

«Η βία είναι σαν το σεξ»: ο Ράιαν Γκόσλινγκ συμφωνεί;




Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δέχεται τις σκηνοθετικές οδηγίες από τον Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν στα γυρίσματα του «Only God Forgives», και φαίνεται να το διασκεδάζει.


Από τη Χριστίνα Λιάπη

Ήδη μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του επερχόμενου Φεστιβάλ Καννών, το «Only God Forgives», η δεύτερη συνεργασία του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν μετά το «Drive», υπόσχεται μέσα από τα τρέιλερ και τα κλιπ που έχει κυκλοφορήσει άφθονη στιλιζαρισμένη βία, νοσηρή ατμόσφαιρα αλλά και σεξ απίλ. Σε αυτήν ακριβώς την πλευρά απευθύνονται οι οδηγίες που δίνει ο Δανός σκηνοθέτη στον Γκόσλινκγ στο παρασκηνιακό κλιπάκι που μόλις διέρρευσε.

«Όλα είναι στην σταδιακή κλιμάκωση. [...] Η σεξουαλικότητα της βίας έγκειται στο να επικεντρώνεσαι περισσότερο στην κλιμάκωσή της, παρά στην ίδια την πράξη. Είναι οι παύσεις στο ενδιάμεσο,» λέει μεταξύ άλλων ο Ρεφν, διασκεδάζοντας με τον παραλληλισμό του τον Γκόσλινγκ, όπως φαίνεται και στο κλιπάκι που περιλαμβάνει πλάνα και από κάποιες πρόβες (στις οποίες μάλιστα βλέπουμε την χαρακτηριστική ενδυμασία του Ρεφν στα γυρίσματα: μια κουβέρτα δεμένη γύρω από τη μέση του!) και προετοιμασία για γυρίσματα.

Η ταινία ακολουθεί τον Τζούλιαν ο οποίος ζει στη Μπανγκόκ και χρησιμοποιεί ένα μπόξινγκ κλαμπ ως βιτρίνα για διακίνηση ναρκωτικών. Η απαίτηση της μητέρας του να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του τον αναγκάζει να εισχωρήσει ακόμη βαθύτερα στον υπόκοσμο...

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών - διαβάστε περισσότερα για το τμήμα εδώ.

Loading the player ...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ