ΚΑΝΝΕΣ 2013 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το «Fruitvale Station» κυκλοφορεί το πρώτο του τρέιλερ λίγο πριν τις Κάννες

2013-05-13 12:39:01

Το «Fruitvale Station» κυκλοφορεί το πρώτο του τρέιλερ λίγο πριν τις Κάννες




H ταινία «Fruitvale Station», το αξιοσημείωτο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Κούγκλερ, αφού κέρδισε το φετινό βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ του Σάντανς και το βραβείο κοινού, μόλις δημοσίευσε το πρώτο της τρέιλερ και τώρα ετοιμάζεται για τις Κάννες.


Από τη Δάφνη Δημοπούλου

H ταινία «Fruitvale Station», το αξιοσημείωτο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Κούγκλερ, αφού κέρδισε το φετινό βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ του Σάντανς και το βραβείο κοινού, κυκλοφόρησε το νέο της τρέιλερ εν όψει και της προβολής της στο Φεστιβάλ Καννών.

Το «Fruitvale Station» αποτυπώνει μια σκληρή, αληθινή ιστορία που είχε συνταράξει τη κοινή γνώμη των ΗΠΑ πριν μερικά χρόνια. Ενός 22χρονου αγοριού του Όσκαρ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, «Χρονικό») που ζει στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής και προσπαθεί, μαζί με τη σύντροφό του Σοφίνα (Μέλονι Ντίαζ, «Γύρνα Το Μόνος Σου»), να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη – ύστερα από ένα παρελθόν με πλούσιο ποινικό μητρώο - και να μεγαλώσει τη μικρή του κόρη.

Στην ταινία παίζει και η Οκτάβια Σπένσερ που είχε κερδίσει
το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου το 2012 για την ταινία "Υπηρέτριες"

Κι όταν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά και η ζωή του Όσκαρ αρχίζει να μπαίνει σε έναν καλύτερο δρόμο, ένα περιστατικό μες στο μετρό την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2008 θα αλλάξει τα πάντα.

Η ταινία, στην οποία είναι παραγωγός ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ, θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα (διαβάστε περισσότερα εδώ) και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ τον Ιούλιο.

Loading the player ...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ