Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

The Secret Life of Pets 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ΗΠΑ/Ιαπωνία/Γαλλία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Κρις Ρενόντ, Τζόναθαν ντελ Βαλ
    ΣΕΝΑΡΙΟ:Μπράιαν Λιντς
    ΦΩΝΕΣ: Χρήστος Θάνος, Κώστας Τερζάκης, Ειρήνη Ψυχράμη
    ΜΟΥΣΙΚΗ:Αλεξάντερ Ντεσπλά
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 86'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Tulip Entertainment
    Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Ο Μαξ και οι φίλοι του σε νέες περιπέτειες στη συνέχεια του επιτυχημένου animation που έχει πολλές καλές στιγμές αν και δε μοιάζει ακριβώς με μία ταινία, αλλά με περισσότερες.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το ερώτημα στην πρώτη «Μυστική Ζωή των Ζώων» ήταν το εξής: τί κάνουν τα κατοικίδιά μας όταν εμείς λείπουμε από σπίτι; Πολλά και διάφορα όπως αποδείχθηκε, αλλά οι πιο αστείες στιγμές της ταινίας βγήκαν από τις αταξίες τους και την βασιλική συμπεριφορά που καθιέρωσαν μακριά από τους ανθρώπους. Η βασική ιστορία της περιπέτειας του Μαξ είχε λιγότερη φαντασία και περισσότερο διεκπεραιωτικό χαρακτήρα, ώστε να λειτουργήσει ως ραχοκοκαλιά μιας ταινίας που η μεγαλύτερη δύναμή της ήταν τα άκρα της, οι μικρές δηλαδή περιπέτειες των υπολοίπων. 

Η Illumination (το στούντιο πίσω από τα Minions) το αντιλήφθηκε και σχεδίασε το σίκουελ χωρίς καν να νιώθει ότι πρέπει να προσφέρει μια αντίστοιχη ραχοκοκαλιά. Το δεύτερο φιλμ είναι μια ένωση ταινιών μικρού μήκους που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός ολοκληρωμένου φιλμ, κάτι που σίγουρα δεν είναι, χωρίς να σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι και διασκεδαστικό ταυτόχρονα.

Ο Μαξ στη φύση, ο Χιονόμπαλας στα μπαλκόνια και η Κλόι σε σκοτάδια με σατανικές γάτες, φτιάχνουν σπαρταριστά περιστατικά και μικροπεριπέτειες οι οποίες κρατούν με πολλή άνεση τα μάτια των παιδιών στην οθόνη, με τα τελευταία άλλωστε να μην ενδιαφέρονται τόσο για θέματα δομής νιώθοντας πως βλέπουν πακέτο πολλών ταινιών σε μία. Σε αυτό το δρόμο άλλωστε θα πρέπει να προσανατολιστούν οι δημιουργοί των χαρακτήρων στο μέλλον, σε ολιγόλεπτα επεισόδια δηλαδή παρά σε ενώσεις άσχετων μεταξύ τους ιστοριών. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2
  • Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2