Απρόσμενος Έρωτας - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Απρόσμενος Έρωτας

El Amor Menos Pensado

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2018
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ:Αργεντινή
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χουάν Βέρα
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντανιέλ Κούπαρο, Χουάν Βέρα
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, Ζαν Πιερ Νοχέρ, Άντρεα Πολίτι
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ροδρίγο Πουλπέιρο
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 136'
    ΔΙΑΝΟΜΗ:Feelgood
    Απρόσμενος Έρωτας

Μεσήλικες αποφασίζουν να ζήσουν τη δική τους επανάσταση, παθαίνουν, μαθαίνουν, χαρίζουν λίγο χιούμορ και πολλά διδάγματα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Με το αφοπλιστικό του χαμόγελο, ο Ρικάρντο Νταρίν κοιτά την κάμερα και υπόσχεται να μας διηγηθεί μια ιστορία παθημάτων και μαθημάτων. Ξεκινά με μια σκηνή σε αεροδρόμιο, όπου ο χαρακτήρας του και η σύζυγός του αποχαιρετούν το γιο τους (ο οποίος φεύγει εκτός χώρας για σπουδές) και συνεχίζει με μια σειρά αποσπασματικών σκηνών από τη ζωή τους στο σπίτι, στην οποία κυριαρχεί μια περίεργη αμηχανία λόγω της απουσίας αυτού που μάλλον τους κρατούσε μαζί τόσα χρόνια. Μια δυναμική αλλά πολιτισμένη κουβέντα φέρνει το αναπόφευκτο. 

Η ταινία του Χουάν Βέρα εμπνέεται από την επιμήκυνση αυτών που γενικά αποκαλούμε «παραγωγικά χρόνια» στη ζωή των ενηλίκων, όχι μόνο σε επίπεδο καριέρας αλλά και στο δικαιώματα για καλοπέραση, σεξ και κοινωνική ζωή, παράλληλα με επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Το πρωταγωνιστικό του ζευγάρι βιώνει μια αργοπορημένη επανάσταση την οποία ο ίδιος παρουσιάζει περισσότερο σαν μια μεταεφηβική σκανταλιά, την ίδια ώρα που οι αλλαγές στη ζωή των γύρω τους είναι πολύ σοβαρότερες και επίπονες. Οι Νταρίν και Μοράν είναι απολαυστικοί, όσα συμβαίνουν όμως στο χρονικό διάστημα διαζύγιο-ελευθερία-προβληματισμός, είναι σχεδιασμένα by the book και οδηγούν σε γλυκανάλατο φινάλε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Απρόσμενος Έρωτας
  • Απρόσμενος Έρωτας