Ανυπομονείτε για την ταινία του Βιλνέβ; Κερδίστε αντίτυπα του graphic novel «Dune» ? νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
15/1

Ανυπομονείτε για την ταινία του Βιλνέβ; Κερδίστε αντίτυπα του graphic novel «Dune»

Το cinemagazine.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Anubis σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε το πρώτο βιβλίο του graphic novel «Dune», που βασίζεται στο αριστούργημα του Φρανκ Χέρμπερτ.

Δεν πρέπει να φοβάσαι. Ο φόβος είναι ο φονιάς του νου. Ο φόβος είναι ο μικρός θάνατος που φέρνει την ολοκληρωτική εξόντωση. Θα αντιμετωπίσω κατάματα το φόβο μου...

Το «Dune» του Frank Herbert αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα επιστημονικής φαντασίας παγκοσμίως. Κυκλοφόρησε το 1965 και από τότε έχει μαγέψει γενιές και γενιές αναγνωστών. Δύο κορυφαίοι συγγραφείς, ο Brian Herbert, γιος του Frank Herbert, και ο Kevin J. Anderson, αναλαμβάνουν τη μεταφορά του στο χώρο της ένατης τέχνης, μαζί με τους ταλαντούχους εικονογράφους Raúl Allén και Patricia Martίn.

Το έργο μάς μεταφέρει στο μακρινό μέλλον, σε μια φεουδαρχική διαγαλαξιακή κοινωνία, η οποία εκτείνεται ως τα πέρατα του διαστήματος, ενώ οι διάφοροι οίκοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν την εύνοια του αυτοκράτορα και μεγαλύτερη δύναμη. Ανάμεσά τους είναι ο Οίκος των Ατρειδών, που θα αναλάβει τον έλεγχο του πλανήτη των ερήμων Αρράκις, τη μοναδική πηγή του πιο σημαντικού και πολύτιμου αγαθού σε ολόκληρο το γαλαξία, του μπαχαρικού μελάνζ.

Το Dune εξερευνά τις περίπλοκες και πολυεπίπεδες σχέσεις μεταξύ πολιτικής, θρησκείας, οικολογίας, τεχνολογίας και ανθρώπινων συναισθημάτων, καθώς οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους για τον έλεγχο του Αρράκις. 

Διαβάστε περισσότερα για το graphic novel του «Dune» από τις Εκδόσεις Anubis.

Νέες ανατυπώσεις των βιβλίων της σειράς «Dune»

Το ταξίδι στον κόσμο του Dune συνεχίζεται από τις Εκδόσεις Anubis με τέσσερις νέες ανατυπώσεις βιβλίων της σειράς με νέα εξώφυλλα! Πρόκειται για το τέταρτο, πέμπτο και έκτο βιβλίο της αριστουργηματικής σειράς του Frank Herbert, με τίτλους «Ο Θεϊκός Αυτοκράτορας του Ντιουν», «Οι Αιρετικοί του Ντιουν» και «Η Αδελφότητα του Ντιουν» αντίστοιχα, όπως επίσης και το prequel «Οίκος των Ατρειδών», που αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας «Dune Prequels» που έγραψε o Brian Herbert σε συνεργασία με τον Kevin J. Anderson, δουλεύοντας πάνω σε αρχεία του πατέρα του, Frank Herbert.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Anubis δίνουν την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς/-ές να κερδίσουν το πρώτο βιβλίο του graphic novel «Dune» κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητές/-τριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα (συμμετοχές μέχρι και Παρασκευή 29 Ιανουαρίου).