Δεν ήξεραν με ποιους τα έβαλαν! Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Ηρωικά Χαμένοι» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:27
31/7

Δεν ήξεραν με ποιους τα έβαλαν! Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Ηρωικά Χαμένοι»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ταινία «Ηρωικά Χαμένοι» στον κινηματογράφο Άνεσις.

Αργεντινή, Δεκέμβριος 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης. Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν. Τα χάνουν όλα. Σύντομα, όμως, θα καταλάβουν ότι δεν έχουν πέσει θύματα μόνο της οικονομικής κρίσης, αλλά και ενός ασυνείδητου δικηγόρου και ενός διευθυντή τραπέζης, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Έχει έρθει η ώρα να συντονιστούν, να καταστρώσουν μια περίτεχνη ληστεία και να επανακτήσουν ό, τι δικαιωματικά τους ανήκει.

Οι «Ηρωικά Χαμένοι» καταφθάνουν δυναμικά από την Αργεντινή και φέρνουν ξανά κοντά τον Αργεντίνο σούπερ σταρ Ricardo Darín («9 Βασίλισσες», «Ιστορίες για Αγρίους») με τον σκηνοθέτη Sebastián Borensztein («Η Αγελάδα που Έπεσε από τον Ουρανό», «Ο Πιλότος») και τον σεναριογράφο Eduardo Sacheri, συγγραφέα του μυθιστορήματος που ενέπνευσε το βραβευμένο με Όσκαρ «Μυστικό στα Μάτια τους».

Μία απολαυστική, αγωνιώδης και ξεκαρδιστική κωμική περιπέτεια εκδίκησης και αλληλεγγύης, που έσπασε τα ταμεία στην Αργεντινή και επιλέχθηκε ως η επίσημη συμμετοχή της χώρας για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας. Προικισμένη με εξαιρετικές ερμηνείες και αξιαγάπητους χαρακτήρες, η ταινία μας θυμίζει ότι όταν οι θεσμοί μας απογοητεύουν, δεν έχουμε παρά να στραφούμε στους διπλανούς μας για να κρατήσουμε το όνειρο ζωντανό.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς (5 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Ηρωικά Χαμένοι» στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις (Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι). Οι προσκλήσεις θα ισχύουν για τις προβολές από Πέμπτη 6/8 έως και την Κυριακή 9/8.

Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ηρωικά Χαμένοι» κυκλοφορεί στις 6 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.