ΚΑΝΝΕΣ 2015 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπιασαν ζέστες: τρία νέα κλιπ για το τολμηρό «Love» του Γκασπάρ Νοέ

2015-06-30 13:23:29

Έπιασαν ζέστες: τρία νέα κλιπ για το τολμηρό «Love» του Γκασπάρ Νοέ




Μετά το τρέιλερ της αισθησιακής ταινίας του Γκασπάρ Νοέ, που σκανδάλισε το πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών, κυκλοφορούν ελεύθερες και νέες σκηνές!


Από τον Χρήστο Πολίτη

Ο πάντα προκλητικός Γκασπάρ Νοέ έχει βρεθεί δυο φορές υποψήφιος για τον Χρυσό Φοίνικα (το 2002 με το «Μη Αναστρέψιμος» και το 2009 με το «Enter the Void») στη σύντομη φιλμογραφία του, που μετράει μόλις τρεις μεγάλου μήκους ταινίες και μια συμμετοχή στο εξίσου προλητικό «Destricted».

Με την τέταρτη ταινία του, που καθυστέρησε 6 χρόνια, ο Γκασπάρ Νοέ επέστρεψε στις Κάννες σε ένα πρόγραμμα που του ταίριαξε πολύ...μετά τα μεσάνυχτα!

Διαβάστε ακόμη:
Κάννες: Στο «Love» του Νόε, η αγάπη γράφτηκε με σπέρμα

Η νέα του ταινία με τίτλο «Love» και 4 προκλητικές αφίσες να το προωθούν, αλλά και με τον ίδιο τον Νοέ να την περιγράφει ως ένα «φιλμ που θα κάνει τους άνδρες να καυλώσουν και τις γυναίκες να...μουσκέψουν» έρχεται με φόρα, περιγράφοντας την ερωτική (και όχι μόνο στον ενικό) περιπέτεια ενός αγοριού και δυο κοριτσιών.

Tο τρέιλερ και οι νέες σκηνές που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν τα πρόσωπα των τριών ηρώων του και το υπερ-σεξουαλικό ερωτικό τρίγωνο (ένα αγόρι και δυο κορίτσια), με το σεξ σε πρώτο πλάνο και τον Νοέ να έρχεται για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά των politically correct σινεφίλ.

Για άλλη μία φορά ο τολμηρός σκηνοθέτης ανεβάζει τη θερμοκρασία από νωρίς και σιγοντάρει την προώθηση της ταινίας του με τέσσερις αφίσες που κυκλοφορούν ήδη και κάνουν το promotion του «Nymphomaniac» να μοιάζει με ντροπαλό άρλεκιν.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ