Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:40
31/7

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν!

Η υποβολή ολοκληρώνεται την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020!

Παρακαλούνται οι φίλοι/ες δημοσιογράφοι που θέλουν να διαπιστευτούν για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν παρακάτω επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, τις δημοσιεύσεις (θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια, άρθρα, κ.ά.) που έκαναν για το περσινό 25o Φεστιβάλ, καθώς και προγραμματισμό δημοσιεύσεων (θέματα, άρθρα, αναφορές κλπ) που θα κάνουν για το 26ο Φεστιβάλ από το Μέσο που εκπροσωπούν.

Συμπληρώστε την αίτηση Δημοσιογραφικής Διαπίστευσης στην online φόρμα εδώ.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 και να περιέχουν:

- συμπληρωμένη φόρμα (απαραίτητη επισύναψη φωτογραφίας)
- δημοσιεύσεις του 2019
- προγραμματισμό δημοσιεύσεων 2020

Οποιαδήποτε αίτηση ΔΕΝ περιέχει όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείται έγκυρη. Μετά τις 20 Αυγούστου 2020 καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αίτηση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το accreditations@aiff.gr.

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται με την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Μεγάλος Χορηγός του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι η COSMOTE TV. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 26ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, βρείτε στις ιστοσελίδες: www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr.