Απολαυστικός Κόλιν Φάρελ, μιλά για την μεταμόρφωσή του ως Πιγκουίνος στο νέο «Μπάτμαν» ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:05
19/7

Απολαυστικός Κόλιν Φάρελ, μιλά για την μεταμόρφωσή του ως Πιγκουίνος στο νέο «Μπάτμαν»

«Μετά χαράς θα πάρω το 49% του credit για τον ρόλο», λέει ο αγνώριστος ως Πιγκουίνος ηθοποιός, που σε πρόσφατο podcast για την ταινία του Ματ Ριβς είναι σε λειτουργία «Αποστολής στην Μπρυζ» και βγάζει γέλιο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Από εκείνες τις περιστάσεις που χαίρεσαι τον αυτοσαρκασμό (που μοιάζει αυθεντικός), που απολαμβάνεις έναν ηθοποιό οφθαλμοφανώς μακριά από την σπουδαιοφάνεια ομότεχνών του.

«Ο Μάικ Μαρίνο είναι μια διάνοια», λέει ο Φάρελ για τον makeup artist της ταινίας στον οποίον οφείλεται η μεταμόρφωσή του. «Κι αυτή η λέξη παίζει ευρέως, αλλά ο άνθρωπος είναι ζωγραφική, γλυπτική διάνοια. Κι έφτιαξε αυτή την όψη για τον Πιγκουίνο. Μίλησαν με τον Ματ για το πώς θα έπρεπε να είναι οπτικά και αποφάσισαν ότι θα πρέπει να είναι ογκώδης. Όμως πήρα πολλά κιλά για το 'North Water' και δεν ήθελα κάτι τέτοιο να επαναληφθεί, είχα και κάτι προβληματάκια υγείας εξ αυτού, και είπα γ@μα το αυτό το πράγμα με την Υποκριτική δεν είναι τόσο σημαντικό. Ξέρω ότι οι κορυφαίοι ηθοποιοί ανεβοκατεβαίνουν και ο Θεός να τους έχει καλά να είναι υγιείς. Αλλά για μένα το 'Noth Water' είναι η τελευταία φορά ανεβαίνω τόσο. Κι έτσι αποφασίσαμε να παχύνουμε ενδυματολογικά».

Στην νέα ταινία, που έχει Catwoman (Ζόε Κράβιτς) και Riddler (Πολ Ντέινο), δεν θα πρέπει όμως να περιμένουμε πολύ χρόνο για τον Πιγκουίνο, λέει, κάπως αυτοσαρκαστικά ο Φάρελ. «Είμαι σε 5-6 σκηνές και αναμένω με ανυπομονησία το έργο γιατί δεν θα το καταστρέψω. Θα ξεραθώ λίγο για κανα 9λεπτο και μετά θα ξενοιάσω βλέποντας τι έφτιαξε ο Ριβς για να ζωντανέψει αυτόν τον κόσμο». Και συνεχίζει εκθειαστικά για τους συναδέλφους του: «Όταν είδα τι έφτιαξε ο Μάικ με το makeup ο χαρακτήρας έβγαλε νόημα σε μένα. Ορκίζομαι ότι είδα τη σύλληψη και είπα «οκ, τώρα γουστάρω την όλη υπόθεση'. Λέω αυτό για τη δουλειά του ώστε να μη νομιστεί ότι έκανα τίποτα φοβερό ερμηνευτικά. Άντε να δεχτώ μετά χαράς ένα 49% του επαίνου».

Ο Μπάτμαν «περιόδου Ρόμπερτ Πάτινσον» έρχεται στις 4 Μαρτίου του 2022.