Ο Οίκος των Ταργκάριεν επιστρέφει! Πρώτες φωτογραφίες του καστ από το πρίκουελ «Game of Thrones» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:54
27/4

Ο Οίκος των Ταργκάριεν επιστρέφει! Πρώτες φωτογραφίες του καστ από το πρίκουελ «Game of Thrones»

Το HBO ξαναρίχνει τα ζάρια σε ένα ακόμη «Game of Thrones» ετοιμάζοντας πρίκουελ που εστιάζει στον (τρελό) Οίκο των Ταργκάριεν.

Από τον Πάνο Γκένα

Παρά την αμφιλεγόμενη μεταστροφή του χαρακτήρα της Ντενέρις Ταργκάριεν στην τελευταία σεζόν, η ιστορία της οικογένειάς της καθόρισε την Ιστορία του «Game of Thrones». Δεν είναι τρελό, λοιπόν, που το HBO ξεκίνησε την παραγωγή ενός πρίκουελ με θέμα την αρχή (του τέλους) του Οίκου των Ταργκάριεν.

Ο επίσημος λογαριασμός του «House of Dragon» (όπως θα είναι ο τίτλος της σειράς) στο Twitter ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων και δημοσίευσε φωτογραφίες από το καστ κατά την διάρκεια της ανάγνωσης του σεναρίου. Οι λεπτομέρειες παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, αλλά στους βασικούς ρόλους συναντάμε τις ταλαντούχες Έμα Ντ' Άρσι (από τα τηλεοπτικά «Truth Seekers», «Hanna») ως Ρενίρα Ταργκάριεν (κόρη του Βασιλιά Βισέρις Α') και Ολίβια Κουκ («Ready Player One» και του οσκαρικού «Sound of Metal») ως Άλισεντ Χάϊτάουερ (δεύτερη σύζυγος του Βασιλιά Βισέρις Α').

Το καστ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί Ρις Ίφανς («Notting Hill»), Ματ Σμιθ («The Crown») και Πάντι Κόνσινταϊν («Τα Παπούτσια του Νεκρού»).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής προγραμματισμού του καναλιού, Κέισι Μπλόις, η σειρά θα είναι έτοιμη για πρεμιέρα το 2022 στο HBOMax. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Deadline τον Σεπτέμβριο, ο συγγραφέας Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν θα βρει χρόνο (παρά τις μακροχρόνιες καθυστερησεις στην παράδοση των τελευταίων τόμων του «Song of Ice and Fire») και θα συνεργαστεί με τον δημιουργό του «Colony» Ράιαν Κόνταλ για να αφηγηθούν το χρονικό του Οίκου Ταργκάριεν, 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του «GoT». Δράκοι και το υποβλητικό σκηνικό του Ντράγκονστοουν, η δημιουργία του Iron Throne και ένας εμφύλιος που διέλυσε μία Δυναστεία αναμένονται να απασχολήσουν εκ νέου τους φανατικούς της σειράς (τηλεοπτικής και λογοτεχνικής).  

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του GoT, Μιγκέλ Σαπότσνικ, υπεύθυνος για τα θεαματικά επεισόδια «The Battle of the Bastards» και «The Winds of Winter».