Don't worry ίντερνετ darling! Ο Χάρι Στάιλς έφτυσε (ή όχι;) τον συμπρωταγωνιστή του Κρις Πάιν - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:34
7/9

Don't worry ίντερνετ darling! Ο Χάρι Στάιλς έφτυσε (ή όχι;) τον συμπρωταγωνιστή του Κρις Πάιν

Να φύγει το κακό μάτι! Νέα viral αίσθηση προκάλεσε το «Don't Worry Darling» της Ολίβια Γουάιλντ διχάζοντας το ίντερνετ για το αν ο Χάρι Στάιλς έφτυσε ή όχι τον συμπρωταγωνιστή του Κρις Πάιν στην πρεμιέρα της ταινίας.

Από τον Πάνο Γκένα

Αρχικά το «Don't Worry Darling» ξεκίνησε να απασχολεί τα κινηματογραφικά sites λόγω γοητευτικών πρωταγωνιστών. Η Ολίβια Γουάιλντ αναρωτιόταν «γιατί δεν βλέπουμε καλό σεξ στις ταινίες» και υποσχόταν ένα σέξι ψυχολογικό θρίλερ γυναικείου βλέμματος. Στη συνέχεια ήρθε η απίθανη σκηνή της παράδοσης χαρτιών περί κηδεμονίας τέκνων ενόσω η Γουάιλντ βρισκόταν στη σκηνή του CinemaCon παρουσιάζοντας την ταινία (!), οι δηλώσεις της προ εβδομάδων για την απόλυση του Σάια ΛαΜπεφ από το καστ (στην ανταπαντησή του ο ΛαΜπεφ υποστηρίζει πως ήταν αποχώρηση) και τώρα, στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Χειρότερα, γιατί στις αναιμικές κριτικές που έλαβε η ταινία (κρίμα, γιατί το τρέιλερ μας προϊδέαζε για ένα ενδιαφέρον κινηματογραφικό crossover των «Stepford Wives», «Truman Show» και «Inception»), το παρασκήνιο και το προσκήνιο του «Don't Worry Darling» απασχόλησε περισσότερο από το ίδιο το φιλμ.

Ένα βίντεο που δείχνει (για μερικούς) και δεν δείχνει (για άλλους τόσους) τον Χάρι Στάιλς να φτύνει τον συμπρωταγωνιστή του Κρις Πάιν στην πρεμιέρα της ταινίας, έγινε viral τις τελευταίες ώρες, προσθέτοντας άλλο ένα εξω-κινηματογραφικό σκάνδαλο στο press tour.

Εκπρόσωπος του Κρις Πάιν αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο Στάιλς έφτυσε τον Παίν, δηλώνοντας πως «είναι μια γελοία ιστορία, ένα κατασκεύασμα, αποτέλεσμα μιας περίεργης ψευδαίσθησης που εξαπάτησε το διαδίκτυο και επέτρεψε ανόητες εικασίες. Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς ΔΕΝ έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά ο σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε εικασία για το αντίθετο είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υφίσταται».

Στα παραπάνω προσθέστε πως η πρωταγωνίστρια Φλόρενς Πιου, που συγκέντρωσε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αρνήθηκε τελικά να συμμετέχει στη Συνέντευξη Τύπου της ταινίας (δέχτηκε μόνο να περπατήσει το χαλί και να εμφανιστεί στην προβολή), απόφαση που έρχεται ως απόρροια μίας φημολογούμενης σύγκρουσής της με την Ολίβια Γουάιλντ. Το Hollywood Reporter αναφέρει πως οι δυο τους απέφυγαν να διασταυρώσουν βλέμματα στην πρεμιέρα (και δεν έχει άδικο).

Μάλλον η ταινία, που αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες 22 Σεπτεμβρίου, πρέπει να μετονομαστεί σε «Do Worry Darling»...