Επιστροφή στο Γουέστερος! Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέες φωτογραφίες για το «House of Dragon» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:04
31/3

Επιστροφή στο Γουέστερος! Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέες φωτογραφίες για το «House of Dragon»

Το HBO ρίχνει τα ζάρια σε ένα ακόμη «Παιχνίδι του Στέμματος» και αυτό το καλοκαίρι κυκλοφορεί το πρίκουελ «House of Dragon» που εστιάζει στον Οίκο των Ταργκάριεν.

Από τον Πάνο Γκένα

Είστε έτοιμοι/-ες να ταξιδέψετε 200 χρόνια πίσω στο Γουέστερος; Παρά την αμφιλεγόμενη μεταστροφή του χαρακτήρα της Ντενέρις Ταργκάριεν στην τελευταία σεζόν, η ιστορία της οικογένειάς της καθόρισε την Ιστορία του «Game of Thrones», γι' αυτό και το HBO ετοίμασε ένα πρίκουελ με θέμα την αρχή (του τέλους) του Οίκου των Ταργκάριεν.

Το «House of Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στο HBO Max και υπόσχεται να καλύψει το fantasy κενό που άφησε το «GoT», πριν υπερφαλαγγίσουν άλλες πλατφόρμες με τις παραγωγές τους (όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» της Amazon που αναμένεται τον Σεπτέμβριο). Παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της σειράς, το HBO δημοσίευσε και tweets με τους νέους χαρακτήρες.

Tο IMDB είχε κατατάξει το «House of Dragon» στην κορυφή των πιο αναμενόμενων τηλεοπτικών σειρών του έτους. Γεγονός που έκανε τον Τζορτζ Ρ.Ρ.Μάρτιν να γράψει τις εντυπώσεις του για το πρώτο επεισόδιο «House of Dragon» στο blog του Not A Blog.

«Περιμένω κι εγώ το "House of the Dragon" με μεγάλη ανυπομονησία. Εντάξει, δεν είμαι αντικειμενικός, και ξέρω ήδη πολλά από αυτά που θα δείτε (ε, έγραψα το βιβλίο) [...] Παρακολούθησα ένα πρώτο μοντάζ του πιλότου και το αγάπησα. Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι βίαιο… ακριβώς όπως επιθυμώ να αποτυπώνονται οι επικές μου φαντασιώσεις. Ο [εκτελεστικός παραγωγός] Ράιαν [Τζ.Ο.Κόνταλ] και ο Μιγκέλ [Σαπότσνικ] έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και παρότι γνωρίζετε ελάχιστους από τους ηθοποιούς του καστ, όπως και στο «Game of Thrones», θα τους αγαπήσετε (Και αργότερα θα σας ραγίσει η καρδιά όταν... αλλά, όχι, δεν θα το μαρτυρίσω)».

Στις πρώτες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες βλέπουμε την Ολίβια Κουκ («Ready Player One») ως Άλισεντ Χαϊτάουερ μαζί με τον πατέρα της και Χέρι του Βασιλιά, Ότο Χαϊτάουερ (ο Ρις Ίφανς στον ρόλο), τον Στιβ Τουσέιντ ως θαλασσόλυκο Λόρδο Κόρλις Βελάριον (γνωστού ως Sea Snake) και τους Έμα Ντ 'Άρσι, Ματ Σμιθ ως Ρανίρα και Ντέμον Ταργκάριεν, η πρωτότοκη του Βασιλιά Βισέρις Α' και ο διάδοχος του θρόνου, αντίστοιχα (κεντρική φωτογραφία άρθρου).

Δράκοι και το υποβλητικό σκηνικό του Ντράγκονστοουν, η δημιουργία του Iron Throne και ένας εμφύλιος που διέλυσε μία Δυναστεία αναμένονται να απασχολήσουν εκ νέου τους φανατικούς της σειράς (τηλεοπτικής και λογοτεχνικής). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βετεράνος του GoT, Μιγκέλ Σαπότσνικ, υπεύθυνος για τα θεαματικά επεισόδια «The Battle of the Bastards» και «The Winds of Winter».

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ.