Σιδερένιος Ιντιάνα! Τραυματίστηκε ο Χάρισον Φόρντ στα γυρίσματα της 5ης ταινίας της σειράς - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:01
24/6

Σιδερένιος Ιντιάνα! Τραυματίστηκε ο Χάρισον Φόρντ στα γυρίσματα της 5ης ταινίας της σειράς

Κι όπως λέει το ρητό, «έπρεπε να δεις τον άλλον τύπο». Ο τραυματισμός στον ώμο του 79χρονου 30άρη δεν θα καθυστερήσει τα γυρίσματα, που θα συνεχιστούν με διαφορετικό προγραμματισμό. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξανακουστούν ευφυή σχόλια του τύπου «αυτά παθαίνεις άμα πηγαίνεις μεγάλος σε παιχνίδι νεαρών», σχόλια συνήθως ειπωμένα από ακατάλληλης φυσικής και ψυχολογικής κατάστασης παρατηρητές. Ωστόσο θα τα ακούσουμε, αντί να εστιάσουμε προφανώς στο ότι ο Χάρισον Φορντ είναι γερό σκαρί κι ότι ο Ιντιάνα δεν παθαίνει τίποτα, δες τον 40 χρόνια μετά πώς του πάει το καπέλο και το μαστίγιο.

Χτύπησε στον ώμο του ο ηθοποιός, αναφέρει η παραγωγή, όμως το γύρισμα  θα συνεχιστεί κανονικά με σκηνές που δεν περιλαμβάνουν τον ηθοποιό έως ότου αναρρώσει πλήρως - πράγμα που θα (και οφείλει να) γίνει μάλλον σύντομα.

Το περιστατικό πάντως να σημειωθεί ότι είναι «ένα ακόμα» στην ελαφρώς ματιασμένη παραγωγή, που έχει καθυστερήσει αρκετά κι έχει γνωρίσει λογιών δυσκολίες, αλλαγής σκηνοθέτη συμπεριλαμβανόμενης. Ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα είναι στα παπούτσια του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλαγή που δεν μας αρέσει καλά και σώνει, αλλά μας καλμάρει το γεγονός ότι ο Στίβεν θα εποπτεύσει παραγωγικά - και γιατί όχι μπορεί να γυρίσει και καμμιά σκηνή, έτσι βοηθητικά.

Δίπλα στον Χάρισον Φορντ, που είχε ξαναχτυπήσει στα πλατώ του Πολέμου των Άστρων («Force Awakens») πρόσφατα, θα βρίσκονται οι Μαντς Μίκελσεν, Τόμας Κρέτσμαν, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και Τόμπι Τζόουνς (ένα αστεράκι συν), ενώ οι πληροφορίες λένε ότι στην ηλικιακά νεότερη εκδοχή του ήρωα θα χρηιμοποιηθεί de-aging τεχνολογία, που όλοι ελπίζουμε να είναι καλύτερη (ή χρονικά πιο περιορισμένη) από ανάλογες πρόσφατες χρήσεις της.